To je to što me zanima!

Prandelli odmarao Balotellija; Fabregas u punom treningu

Veznjak španjolske nogometne reprezentacije Fabregas u utorak je počeo trenirati s ostatkom momčadi, a zbog lakših ozljeda odvojeno su radili Arbeloa i Navas...
Vidi originalni članak

Mario Balotelli na prijepodnevnom se treningu talijanskih nogometaša, posljednjem pred odlazak u Poljsku, samo lagano zagrijao...

Nije sa suigračima trenirao pod punim opterećenjem zbog problema s hvatištem kvadricepsa koji je osjetio na treningu u ponedjeljak. Premda nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, izbornik Cesare Prandelli odlučio ga je poštedjeti napora.

Nije radio niti Andrea Barzagli koji zbog ozljede lista najvjerojatnije ispada iz kadra, s obzirom da liječnička služba procjenjuje da će mu za regeneraciju trebati tri tjedna. Čeka se još novi pregled u petak, nakon kojeg će izbornik Cesare Prandelli odlučiti hoće li pozvati zamjenu za Juventusova stopera.

Na treningu u utorak Prandelli je opet uigravao formaciju 3-5-2: na liberu je igrao Romin veznjak Daniele de Rossi, dok su mu društvo u posljednjoj liniji radili Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini.

Na desnom je boku Prandelli iskušavao Ignazija Abatea i Cristiana Maggija, a sa suprotne strane Federica Balzarettija i Emanuelea Giaccherinija.

Kada su u pitanju napadački tandemi, s jedne je strane Prandelli formirao tandem Cassano-Giovinco, a s druge Di Natale-Borini.

Fabregas u punom treningu, problemi za Arbelou i Navasa!

Veznjak španjolske nogometne reprezentacije Cesc Fabregas u utorak je započeo trenirati s ostatkom momčadi, a zbog lakših ozljeda odvojeno su radili Alvaro Arbeloa i Jesus Navas...

Još od finala Kupa kralja vezni igrač Barcelone "vukao" je ozljedu bedrenog mišića, a liječnici reprezentacije uspjeli su sanirati taj problem pa je Fabregas zadnjeg dana prije puta u bazu Španjolaca u Poljskoj odradio trening punim intenzitetom.

No, za izbornika Vicentea del Bosquea pojavili su se novi problemi. Branič Reala Alvaro Arbeloa nije mogao odraditi vježbe s momčadi zbog ukliještenog živca u leđima, dok je napadač Seville Jesus Navas baš na treningu dobio nezgodan udarac u desnu ruku. Kako se pojavila oteklina i modrica, Navas je upućen u obližnju bolnicu na snimanje kao mjeru opreza u slučaju ozbiljnije ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matek017 05.06.2012.

    I sa njim i bez njega,prejjaki su u vezi.:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare