To je to što me zanima!

Prandelli: Španjolska ili Irska? Hrvatska je najteži protivnik!

Nedavno sam gledao Hrvatsku i to je odlična skupina naoružana talentom, igraju vrlo brz i moderan nogomet. Bit će nam najteži suparnik, rekao je Cesare Prandelli
Vidi originalni članak

Kako vrijeme odmiče tako talijanski izbornik mijenja priču. Odmah nakon ždrijeba za Europsko prvenstvo početkom mjeseca Hrvatsku je jedva spomenuo. Pričao je kako se nadao da će izbjeći Irsku, a očekivano, sa strahopoštovanjem je govorio o Španjolskoj. 

Dva tjedna kasnije izjavio je kako mnogi podcjenjuju Hrvatsku, ali ne i on. 

U intervjuu za Gazzettu dello Sport ovih dana do kraja je promijenio mišljenje. 

- Španjolska ili Irska? Mislim da će utakmica protiv Hrvatske ipak biti najteža. Nedavno sam ih gledao i to je odlična skupina naoružana talentom, igraju brz i moderan nogomet. Bit će nam najteži suparnik - rekao je Cesare Prandelli. 

Čini se kako je uvidio da bi utakmica protiv 'vatrenih' mogla odlučivati o drugom krugu. Nada se kako njegovi igrači neće biti previše potrošeni. Čak tri talijanska kluba, Milan, Inter i Napoli, igraju drugi krug Lige prvaka.

- Oni igrači koji će ostati do same završnice u Ligi prvaka i Europskoj ligi bit će umorniji, bit će ključno u kakvom će fizičkom stanju doći na Euro. 

Prandelli je otkrio i kako ni sam još ne zna hoće li zvati Cassana i Rossija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sosqe 27.12.2011.

    veliki je plus sto nece biti davida ville..a ovaj clanak je bio vec prije mjesec dana tako da neznam zasto opet to stavljate..a mi cemo sigurno biti opako jaki,jer smo poznati da kad se nabrijemo a ovo ce nas nabrijat da smo jaki za pop..

  • NIAGARA 27.12.2011.

    Koju ste vi to utakmicu gosp. Prandelli pogledali??? Ja davno nisam vidjela dobar, moderan nogomet u nas Hrvata.

  • Cinkus 27.12.2011.

    Znaju nas svi jaaako dobro,tepajući nam na ovaj ili onaj način znaju da lako planemo poletimo a svi dobro znamo kako to završava.Jedna riječ posebno mi upala u oko igramo BRZ nogomet,pametnome dosta.Lijek je vrlo jednostavan a to je apel za sve hr.portale,novine televizije neobjavljivat šta drugi izjave i koncentrirat se samo na našu reprezentaciju.Do kraja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare