To je to što me zanima!

Pranjić je potpisao za Celtu, slijedi službeno predstavljanje

Dogovorena je posudba do kraja sezone, s opcijom trajnog otkupa ugovora, a službeno predstavljanje na rasporedu je u 18.30h po srednjeeuropskom vremenu
Vidi originalni članak

Španjolski prvoligaš Celta novo je odredište bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Danijela Pranjića (31), potvrđeno je na web-stranicama kluba iz Viga...

Dogovorena je posudba do kraja sezone, s opcijom trajnog otkupa ugovora, a službeno predstavljanje na rasporedu je u 18.30h po srednjeeuropskom vremenu na stadionu Balaidos.

Celta će Pranjiću biti deveti ukupno različiti klub u karijeri nakon NAŠK-a, Papuka, Belišća, Osijeka, zagrebačkog Dinama, Heerenveena, Bayerna i naravno Sportinga.

U Sportingu je ove sezone skupio 18 nastupa u svim natjecanjima, od čega 9 u prvenstvu. Nije postigao niti jedan pogodak.

Na web-stranici Celte, 17-plasirane momčadi španjolskog prvenstva, Pranjić je predstavljen kao "nekadašnji drugi najbolji igrač nizozemskog prvenstva, igrač bogatog europskog iskustva, vlasnik 45 nastupa u dresu hrvatske reprezentacije i sudionik Eura 2008. godine".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    sretno pranjiću!

  • labelwriter 22.01.2013.

    jel on to ima HUBLOT na ruci za 15 000 EURA :) !!???

  • 22.01.2013.

    a frizure matere ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare