To je to što me zanima!

Nijemce je na Brandenburškim vratima dočekalo milijun ljudi

Njemačka nogometna reprezentacija vratila se kući. Na fešti u Berlinu ispred Brandenburška vrata po osvajanju SP-a dočekalo ih je pola milijuna glasnih navijača
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna reprezentacija vratila se kući. Novookrunjeni svjetski prvaci u jutarnjim su satima sletjeli u berlinsku zračnu luku odakle su se u otvorenom autobusu uputili prema središtu proslave, slavnim Brandenburškim vratima.

Navijači "elfa" ispunili su glavni gradski trg i glasno bodrili skupine od nekoliko igrača koje su izlazile pozdravljati masu i odgovarati na pitanja spikera. Procjenuje se da je ispred Brandenburških vrata bilo oko milijun ljudi.

- Put prema naslovu bio je dug, ali smo zbog svega ovoga presretni. Momčad nije iznenadila, pokazali smo sjajan momčadski duh. Moram se zahvaliti svima jer smo tijekom cijelog prvenstva pratili slike iz domovine. Svi smo svjetski prvaci! - rekao je okupljenom mnoštvu Joachim Löw, njemački izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • denis-zg 15.07.2014.

    E to se zove doček :-) ...milijun ljudi...strašno :-))

  • -Rio 15.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • strmi007 15.07.2014.

    svaka čast,tako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare