To je to što me zanima!

Zlatko Dalić: Nisam odustao od Marka Roga na desnom boku

Rujevica će biti prazna što je posljedica iscrtane 'svastike' na Poljudu uoči utakmice protiv Italije u kvalifikacijama za Euro 2016. godine. Kad odradi ovu utakmicu, Hrvatska će opet moći otvoriti tribine
Vidi originalni članak

Hrvatska ovaj petak, 12. listopada, dočekuje Englesku na praznoj Rujevici u Ligi nacija. Vatrenima će to biti druga utakmica u novom Uefinom natjecanju koje su otvorili teškim 6-0 porazom kod Španjolske u prvom kolu.

Rujevica će biti prazna što je posljedica iscrtane 'svastike' na Poljudu uoči utakmice protiv Italije u kvalifikacijama za Euro 2016. godine. Kad odradi ovu utakmicu, Hrvatska će opet moći otvoriti tribine.

- Ovo će mi biti prvi put u karijeri da igram bez navijača - rekao je Zlatko Dalić.

POGLEDAJTE VIDEO

Mandžo se ne vraća

Presica je počela nabrajanjem problema s ozljedama u hrvatskoj momčadi.

A njih ima dosta.

- Brozović je ozlijeđen, Barišić ima rupturu mišića, Santini posjekotinu, vidjet ćemo kako će reagirati koljeno Šime Vrsaljka, a Lovre Kalinić mora na dodatni pregled pa ćemo vidjeti što je s njim. Ako on ne bude mogao, zvat ću sigurno Slugu iz Rijeke - rekao je Zlatko Dalić, koji je na zadnjoj utakmici pokušao s Rogom na desnom boku.

- Nisam odustao od te ideje. On to može odigrati  - rekao je Dalić, kojeg su pitali ima li istine u priči koja je nedavno izazvala dosta prašine, a to je mogući povratak Marija Mandžukića u reprezentaciju.

- Mandžo? On je odlučio, igra fantastično u Juventusu. Tko ne bi poželio takvog igrača? Ali mi poštujemo njegovu odluku - dodao je Dalić.

Hrvatski reprezentativci okupit će se u Zagrebu u podne, u utorak je prijateljska utakmica u Bjelovaru protiv tamošnjeg niželigaša.

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Mara17Orsolic5 09.10.2018.

    Znači opet ćemo fasovati!! Pa ne može Rog igrati desnog beka!!! Netko je rekao da je bolje i da Jedvaj igra beka! I u pravu je! Ni on nije bek, ali bolje je da stoper igra beka, nego vezni igrač, a koliko znam Jedvaj u Leverkusenu i igra beka! A ako Dalić ne drži do Jedvaja, kao što ne drži do Pjace, onda kad se već Dejo vratio neka on i Mitrović igraju u obrani, a Vida na beku! Ili neka igraju sa tri obrambena igrača!! Sve te opcije su puno bolje od te da Rog igra na poziciji desnog beka! Nemam ništa protiv Roga, ali on nije bek, nego vezni igrač!! Svi raspravljaju o tim bekovima, a naš najveći problem su napadači i golmani!! Kalinić je primio 6 golova, koliko će tek primiti bilo koji koji bude branio?! Dalić mora nagovoriti Subu da se vrati! Zanemariti poštivanje njegove odluke!!! Krama će sigurno igrati u napadu, ali on bolje igra iza napadača!! Ova druga dvojica nisu spremni biti glavni, a Dalić ne želi pogaziti svoj ponos pa vratiti Kalinića u reprezentaciju, i stalno trabunja kako poštuje Mandžinu odluku, a treba ga samo zamoliti da se vrati! Ja sam uvjerena da bi se Mandžo zbog Hrvatske odmah vratio samo da ga on pozove!! Sa Subom i Mandžom bili bi bezbroj puta bolji pa da i Rog igra desnog beka!!

  • danec 08.10.2018.

    Da si pametan pružio min priliku Karlu Bartolecu iz danskog nordsjelanda

  • DenisKešić 08.10.2018.

    Sluga???????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare