To je to što me zanima!

Pratite vaganje uživo: Borci su spremni za polufinale turnira!

Četiri težinske kategorije, četiri pobjednika i samo jedan putnik u KSW. Sve je spremno za polufinale Armagedon turnira u kojem se borci osim za plasman u polufinale, bore i za naklonost publike
Vidi originalni članak

U subotu nas od 20 sati čeka pravi borilački spektakl u dvorani zagrebačkog ATT-a. Na redu je polufinale turnira za najtalentiranije borce na Balkanu, a mjesta u finalu ima mjesta samo za najboljih osam.

Kako bi mogli nastupiti na subotnjem okršaju, vrijeme je da borci prođu i zakazano vaganje koje ćete moći pratiti ovdje i na YouTube kanalu 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, na Armagedonu borci nastupaju u četiri težinske kategorije, perolakoj (do 66 kg), lakoj (do 70 kg), velteru (do 77 kg), te srednjoj (do 84 kg).

POTVRDA JE STIGLA! Dražen Forgač službeno: KSW ove godine ne dolazi u Zagreb...

Svoj će put prema vrhu tražiti nade zagrebačkog ATT-a poput Đanija Barbira u srednjoj i Patrika Čelića u lakoj, a najmlađi borac na turniru dolazi iz Srbije. Riječ je o mladom Marku Bojkoviću (18) koji će pokušati prodrmat turnir u lakoj kategoriji. U velteru je najzvučnija glavna borba večeri, a to je ona između Miloša Cvetkovića iz Beograda i Jakoba Kosića iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare