To je to što me zanima!

''Prava utakmica s Brazilom neće biti lagana kao reklama''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pravi susret s Brazilom sigurno neće izgledati tako lagano kao ova reklama. Krećemo s pripremama već sada protiv Švicarske, rekao je Ćorluka na snimanju...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci snimali su reklamu za glavnog sponzora reprezentacije. Protivnik je bio Brazil, a izabranici izbornika Nike Kovača svjesni su da će prava utakmica protiv domaćina na otvaranju svjetskog prvenstva u Brazilu biti puno teža od ove fiktivne. 

- Pravi susret s Brazilom sigurno neće izgledati tako lagano kao ova reklama. Krećemo s pripremama već sada protiv Švicarske i siguran sam da ćemo se dobro pripremiti kako bi bili pravi u toj utakmici - rekao je Vedran Ćorluka koji već otprije reklamira odijela i čije će nas lice bombardirati s jumbo plakata za koji tjedan.

- Ma, glumiti je puno teže nego igrati nogomet. Ali dobro, lakše mi je nego ostalima jer sam već prije snimao reklame - kaže Vedran.

On, Olić, Srna i Modrić dva sata su snimali spot. 

Osvrnuo se Ćorluka i na transfer mladog Alena Halilovića u Barcelonu te mu poželio puno sreće i zdravlja. 

- Vjerojatno mu je glava već puna savjeta koji mu svi ljudi daju. Ja mu samo želim čestitati jer mislim da je velika stvar i za Hrvatsku što jedan takav klub želi našeg igrača. Želim mu puno zdravlja i sreće, a sve ostalo će već doći. Ne treba se zamarati da je novi Messi. On je Alen Halilović i neka tako i ostane - poručio je Ćorluka. 

'Brazilci nas respektiraju'

U 'odabranom društvu' na snimanju bio je i Luka Modrić koji se kratko osvrnuo i na sjajnu sezonu koju trenutno igra u Real Madridu.

- Ide nam dobro i u prvenstvu i u Ligi prvaka. Trebalo je neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Novi trener, novi sustav, ali nakon nekoliko uvodnih mjeseci sada smo zbilja moćni - rekao je Modrić koji sa suigračem u 'kraljevskom klubu', Marcelom često raspravlja o utakmici na otvaranju SP-a. 

- Ima tu puno zezanja, ali sve uobičajene stvari. Oni imaju respekt prema nama, isto kao i mi prema njima. Svjestan je da ih čeka teška utakmica - završio je Modrić. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kimikaza 04.03.2014.

    proklete reklame prije svakog videa, zašto to moramo trpit...

  • jarbol 04.03.2014.

    dobijamo :)

  • It's kišing 04.03.2014.

    Nisu trebali uzimati glumce da glume brazilce....mogli su pokupit sve naše brazilce i imali bi ekipu... hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare