To je to što me zanima!

'Pravi igrači idu dalje nakon promašaja, Klasnić je takav'

Vrhunski napadači idu dalje nakon promašaja, spremni i na novi promašaj jer znaju da će se otvoriti vrata i da će u konačnici postići gol. Klasnić je takav, kaže Coyle
Vidi originalni članak

Owen Coyle, menadžer Boltonovih nogometaša, još se jednom osvrnuo na plasman svoje momčadi u 5. kolo FA Cupa. Ostvarenje je to koje je golom, jedinim na utakmici protiv Wigana,  Reebok stadiona donio Ivan Klasnić...

Upravo je hrvatski napadač bio centralna ličnost Coyleovih misli tijekom opisivanja susreta koji je završio 1-0 i koji je Bolton lansirao u sljedeće kolo u kojem će se sučeliti s Fulhamom.

- Svi ste vidjeli da je Klasnić imao nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu utakmice koje je propustio iskoristiti. Ipak, to je ono što odlikuje vrhunske napadače, oni idu dalje spremni i na promašaj jer znaju da će se otvoriti vrata i da će u konačnici postići gol.

- On je to napravio i to je sjajna stvar. Krajem utakmice padao je s nogu, što sam i očekivao budući da se tijekom utakmice naradio. Šanse su mu, što i sam zna, zbog ozljeda bile limitirane, a meni je, kao menadžeru, sjajno saznanje da sada na raspolaganju imam nekolicinu igrača. Lijep je to problem - kazao je Coyle.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PetarRadonjic 18.02.2011.

    ivane dodji u dinamo da udjemo u ligu prvaka stobom

  • braanee 18.02.2011.

    legendo.. zelim ti puno zdravlja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare