To je to što me zanima!

Pravi primitivac: Nalbandian je nakon napada išao na policiju

Izgubio sam živce i razbio sam reklamu na stolcu. Napravio sam veliku pogrešku. Nikako to nisam smio učiniti. Neka me kazne, zaslužio sam, rekao je Nalbandian
Vidi originalni članak

Ispričavam se. Jako mi je žao. Kriv sam, rekao je David Nalbandian. Argentinca su diskvalificirali zato što je ozlijedio linijskog suca tijekom finala protiv Marina Čilića u Londonu.

Morao je i na policiju.

- Izgubio sam živce i razbio sam reklamu na stolcu. Napravio sam veliku pogrešku. Nikako to nisam smio učiniti - rekao je David, koji je u drugom setu finala nogom udario u reklamnu ogradu i ozlijedio suca.

Prema pravilu ATP-a mogao ostati bez kompletne zarade s Queen’s Cluba, što je ukupno 44.945 eura.

- Neka me kazne, zaslužio sam - izjavio je 30-godišnji tenisač.

Nije prvi put da Nalbandian radi “cirkus” na terenu. Ali i izvan njega. Još se prepričavaju njegove “zgode” tijekom četvrtfinala Svjetske skupine Davis Cupa u Zagrebu 2006. godine.

- Zgrozilo nas je ponašanje pojedinih argentinskih tenisača - izjavila je tad Marina Mihelić, izvršna direktorica HTS-a. Iako su pobijedili Hrvatsku, Nalbandianu i ekipi to nije bilo dosta. Željeli su ostati upamćeni za sva vremena. I pamtit će ih, barem čistačice u elitnom zagrebačkom hotelu u kojem su odsjeli. U Nalbandianovoj sobi bilo je svega, pa i urina, izmeta po plahtama. Tad je prošao bez ikakve kazne...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • libeluli 21.06.2012.

    E moj Davide, mogao si platiti pa bi se članak o tebi maknuo...pitaj Gorana kako se to radi. Ti si samo udario reklamu...a njemu je tip "zveknuo" ženu....ode stranica, nema komentara šta košta košta....nije se ništa desilo.... subota na špici, svi sretni i "zadovoljeni"

  • hhhhh 18.06.2012.

    STETA SAM SEBE S_EBA 100000000000000% BI VRATIO BREAK TITULA JE 90% BILA NJEGOVA AL ETO

  • Message 18.06.2012.

    dogodi se čovjeku da popizdi i napravi sranje ali ovo sa urinom i izmetom po plahtama je za psihičko promatranje.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare