To je to što me zanima!

Pravi stoper ili rupa? Vrijedi li David Luiz 50 milijuna funti?

Luis Suarez igrao se s Davidom Luizom kao beba sa zvečkom. Glenn Hoddle je rekao da je Luiz igrao kao osmogodišnjaka koji nije vidio nogomet. Što vi kažete?
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 27

  • lugwig 16.04.2015.

    dobar igrač defanzivno i ofenzivno, ozljeđen a opet pristao igrat( nekima su takve stvari okončale karijeru). Svakako ne vrijedi 50 milja ipak je to malo previse, za te pare mi moraš u svakom momentu dat 100% i nemoguće da kiksas u iti jednoj situaciji ili imas los dan @!!!!

  • lugwig 16.04.2015.

    dobar igrač defanzivno i ofenzivno, ozljeđen a opet pristao igrat( nekima su takve stvari okončale karijeru). Svakako ne vrijedi 50 milja ipak je to malo previse, za te pare mi moraš u svakom momentu dat 100% i nemoguće da kiksas u iti jednoj situaciji @!!!!

  • Einstain 7 16.04.2015.

    Meni je on odlican igrac,pa nebi bio u u najboljoj postavi 2014. godine da ne vrijedi. I sta sad sta je dobio 2 puta kroz noge,bio je ozljeden,imao je jedan trening i nije bio ni na 50% svojih mogunosti. Ima brzinu,snagu,skok,znanje i mozda nekih manjih problema ali sigurno je jedan od najboljih stopera danasnjice

Komentiraj...
Vidi sve komentare