To je to što me zanima!

Pravo zagrijavanje uoči Sljemena je u Wengenu

Više od 16.000 registriranih online skijaša natječe se u 24sata Ski Challengeu. Hrvatska je pokazala da je skijaška velesila s tipkovnicama u rukama
Vidi originalni članak

Skijaška groznica trese Hrvatsku uoči “Snježne kraljice” na zagrebačkom Sljemenu, no crosuperplayer, CROBlink11 i ostali članovi hrvatske virtualne reprezentacije odavno su zaluđeni skijanjem na 24sata Ski Challengeu. Dečki su dobro izlizali tipkovnice, što se vidi i po njihovim rezultatima u Grödenu i Bormiju. No i svi ostali mogu se uključiti u borbu za skuter i mnoge druge vrijedne nagrade besplatnim downloadom igre na www.ski.24sata.hr i odmah se uključiti u utrku u Wengenu. Konkurencija je zaista golema, Hrvatska je opet pokazala da je skijaška velesila. Više od 16.000 registriranih online skijaša natječe se u 24sata Ski Challengeu, a u izvlačenje nagrada možete ući jednostavnom registracijom i samo jednom odvoženom utrkom.

VELIKI TURNIR U ŠATORU NA TRGU 2. SIJEČNJA
Od 2. siječnja u šatorima na Trgu bana Jelačića te u VIP-ovu šatoru na Cvjetnom trgu održava se veliki turnir u 24sata Ski Challengeu, a finale će biti 6. siječnja na Trgu u pauzi između dviju vožnji muškog slaloma na sljemenskoj utrci “Snow Queen Trophy”. Nagrade su bogate, zato požurite s prijavama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavocrni 30.12.2008.

    decki su odlicni,al ovi austrijanci ko da su ispali iz druge price..nemogu bit toliko bolji od nasih najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare