To je to što me zanima!

Pravobranitelj: Ministre, što ćemo s Mamićima?

Pučki pravobranitelj Jurica Malčić ponovno je pozvao ministra Dragana Primorca da se očituje o tome upravlja li se Dinamom prema Zakonu
Vidi originalni članak

U Dinamu trenutačno formalno postoji sukob interesa, odgovorili su iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa još lani početkom listopada na zahtjev pučkog pravobranitelja Jurice Malčića da se preispita djeluje li Zdravko Mamić u Maksimiru protivno Zakonu o sportu. Prema Zakonu, članovi tijela sportskoga kluba ne mogu biti osobe koje s menadžerima u sportu djeluju zajednički, a pod pojmom zajednički smatra se krvno srodstvo. Kako Mamićev sin Mario vodi menadžersku agenciju MSA, onda otac Zdravko ne bi smio obavljati nikakvu funkciju ni u kojem klubu. Ni njegov brat Zoran.
S obzirom na to da se Zakon nije mijenjao, a u Dinamu Mamići drže svoje pozicije čvršće nego ikad, pučki je pravobranitelj ponovno upozorio ministra Primorca da se očituje o tome jesu li potrebne i hoće li poduzeti mjere za uspostavu zakonitosti u upravljanju klubom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pope777 16.01.2008.

    Moš mislit šta će nešto napravit. Pa ljudi nije ni cudo da je haški sud osnovan samo za Ruandu i Hrvatsku, jebote isti smo.

  • gremljin 16.01.2008.

    nema se tu kaj pitati ministra! DO je zaduženo da razmisli o tome jel tu ima posla za njih ili nema. Vrijeme je da se zakona počnu pridržavati svi, a ne samo bogci koji nikog nemreju potkupiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare