To je to što me zanima!

'Prebjegao' u Osijek iz Hajduka pa šokirao Manchester City...

Sjajan vikend u Novigradu imala je nogometna škola NK Osijeka. Prvo je njihova druga momčad izvukla 1-1 protiv U-21 momčadi Manchester Cityja, a potom su juniori Osijeka s 2-1 srušili vršnjake 'građana'
Vidi originalni članak

Kakav uspjeh škole nogometa NK Osijeka!

Njihovi juniori i druga momčad pružili su sjajan otpor puno uglednijim vršnjacima iz engleskog prvaka Manchester Cityja. Engleska je momčad ostala vjerna tradiciji i opet došla na pripreme u Istru. Ipak, ovu godinu neće pamtiti po dobrom.

Durdov šokirao goste

Prvo je momčad Osijeka II odigrala 1-1 protiv U-21 momčadi Manchester Cityja. Bila je to premijera na klupi novog trenera Igora Tolića koji je iz Hajduka 'prebjegao' u redove prvoligaša s Drave.

Gol za Osijek postigao je Ivan Durdov (19), a Englezi su izjednačili u drugom poluvremenu.

Osijek II: Barešić, Magdić, Stanić, Almeida (Barišić), Pavičić (Benić), Latković (Bliznac), Soldić, Ilić (Mišković), Todorov, Kuprešak  (Krajinović) i Durdov (Beljo).

Inače, rezervna momčad Manchester Cityja vrijedi 9,3 milijuna eura, a neke od najvećih zvijezda su Tosin Adarabioyo, Yangel Herrera, Lukas Nmecha te Luka i Ivan Ilić iz Srbije.

Juniori srušili City

Sjajan vikend za školu Osijeka zaokružili su juniori koji su pobijedili 2-1 protiv vršnjaka iz Cityja. Golove su zabili Dino Bognar i hrvatski 'wunderkind' Luka Branšteter. Bili su to golovi za preokret jer su mladići Cityja na odmor otišli s minimalnom prednošću.

Juniori: Dubrović (Kovačević), Vuksan (Kuprešak), Mekić (Stojčević), Jošćak, Pršlja, Jozić, Bognar, Kuzminski, Pudić (Janušić), Beljo (Branšteter) i Vinogradac (Andronikou).

Momčad je vodio Tomislav Steinbrückner, nekadašnji trener prve momčadi Osijeka.

Osječani su se nakon sjajno odrađenog vikenda vratili kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cardinals1978 23.07.2019.

    Osijek je stara škola nogometa ali jedna nova lijepa priča. Ajmo Osijek

  • mgetos 22.07.2019.

    ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • Syrian 22.07.2019.

    Za koju godinu bit će Osijek +20 u odnosu na Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare