To je to što me zanima!

Pred Gruziju svi zabijaju: Bilić ima Mandžu, Jelavića, Lakića...

Golmani izborniku stvaraju glavobolju, Ivan Rakitić je ozlijeđen, Niko Kranjčar ima kartone, Šimunić ne igra, no tko se boji Gruzije kad su napadači u ovakvoj formi
Vidi originalni članak

Do prije par tjedana Mario Mandžukić bio je glavna 'sprdnja'. Wolfsburg ga je platio sedam milijuna eura, a Mandžukić nije zabio ni gola. Goal.com ga je uvrstio među 10 najgorih transfera ove sezone u Europi, a negativni komentari čitatelja na portalu 24sata su se slijevali iz dana u dan. No hrvatski reprezentativac se probudio u pravo vrijeme i sve nadoknadio u posljednjih sedam kola. Zabio je čak osam golova, spasio Wolfsburg od ispadanja u drugu ligu i isplatio svaki cent. 

Srđan Lakić zabio je i ovaj vikend, ukupno 16 i četvrti je strijelac Bundeslige. Nikica Jelavić nemilosrdno zabija i možda je najzaslužniji što su Glasgow Rangersi osvojili prvenstvo i Kup. Tu je i Luka Modrić koji je po većini otočkih novina bio najbolji protiv Liverpoola, a i ima najstandardniju formu od svih zvijezda u Tottenhamu. Ivan Perišić konstantno je najbolji u Belgiji, dalje nema smisla nabrajati...

Golmani Slavenu Biliću stvaraju glavobolju, Rakitić je ozlijeđen, Kranjčar ima žute kartone i ne smije igrati, Šimunić ne igra, ali tko se boji Gruzije još kad su napadači u ovakvoj formi. Kad za Eduarda nema mjesta u početnom sastavu, onda je jasno koliki je izbor napadača i Bilić mora dokazati da je poraz u Gruziji bio samo loš dan. Do te utakmice, možda i ključne, ostalo je još nešto više od dva tjedna (3. lipnja), ali ovaj vikend donio je izborniku nekoliko razloga za osmijeh. Gruziju iz Splita, uz dužno poštovanje, treba ispratiti s nekoliko golova u mreži.

Idealni sastav po sadašnjoj formi:

Runje - Pranjić, Lovren, Ćorluka, Srna - Vukojević, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić, Lakić

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Provokatori 18.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pletko 17.05.2011.

    jebo vas zagreb vise, dosadni ste sa zagrebom. konacno da se maknu vise sa one rusevine od stadiona. malo fino na turneju po hrvatskoj. vidim da je i rijeka u planu za ove kvalifikacije, fino, i split je uletio. bravo, pohvalno u svakom slucaju. samo, di je u toj prici osijek?

  • tomyxx 17.05.2011.

    Više manje , sve što ste napisali ovdje je istina , a najveća je istina , ako mi zaigramo kako znamo nema ni G od te strašne Gruzije .

Komentiraj...
Vidi sve komentare