To je to što me zanima!

Belgija kući ide s broncom oko vrata, Hazard i Meunier zabili

Eden Hazard i Thomas Meunier srušili su Englesku i kući iz Rusije vraćaju se s brončanom medaljom oko vrata. Ovo im je prva medalja sa svjetskih prvenstava, time i najveći uspjeh...
Vidi originalni članak

Nogometaši Belgije pobijedili su Englesku 2-0 u utakmici za treće mjesto na Mundijalu u Rusiji i ostvarili svoj najveći uspjeh na svjetskim prvenstvima. Prvu broncu donijeli su joj Thomas Meunier u četvrtoj i Eden Hazard u 82. minuti.

Belgium - England Rezultati uživo

Belgija je u utakmicu ušla kao blagi favorit, a to je opravdala ranim golom, koji je dodatno pogodio ionako nestabilne Engleze. Thomas Meunier načeo je Englesku, koja je nakon toga očekivano preuzela posjed, ali bez značajnih prilika.

Slična priča nastavila se u drugom poluvremenu, uz jednu veliku šansu Otočana. U 71 minuti Eric Dier svladao je Thibauta Courtoisa, ali s crte je izbio loptu Toby Alderweireld i sačuvao vodstvo Belgije.

Točku na i stavio je Eden Hazard na dodavanje De Bruynea i konačno dotukao Engleze, koji razočarani napuštaju Rusiju. 

Bio je to uvod u veliko finale, ono koje svi s nestrpljenjem očekuju. Od 17 sati u nedjelju na teren u Moskvi će Hrvatska i Francuska igrati finale Svjetskog prvenstva. Pročitajte ovu rečenicu još jednom.

 

Idi na 24sata

Komentari 254

  • Maddog 15.07.2018.

    podmuklo su odigrali protiv Hrvatske,,,,svaka cast belgiji da su satrali napuhanke

  • bcelija 15.07.2018.

    Kući ide drvena medalja! Nogomet ide na Balkan.

  • VIC3148 15.07.2018.

    BRAVO BELGIJA!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare