To je to što me zanima!

Predsjednica je čestitala Stipi Miočiću na obrani UFC pojasa

Kolinda Grabar-Kitarović uz čestitku je objavila i fotografiju sa Stipom Miočićem, kojeg je upoznala prije dvije godine kad je UFC prvak došao u Hrvatsku gdje su ga dočekali brojni navijači
Vidi originalni članak

Stipi Miočiću, američkom Hrvatu koji je pobijedio Francisa Ngannoua i treći put zaredom obranio UFC pojas teške kategorije, čestitke na impresivnoj obrani titule stižu sa svih strana.

- Bravo, Stipe Miočić!!! Čestitke na pobjedi i prinovi, napisala je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na službenom Facebooku.

Pobjeda protiv Ngannoua za obitelj Miočić bila je dvostruko slavlje. Naime, odmah nakon borbe Stipe je objavio da će postati otac.

Sa suprugom Ryan Marie Carney čeka curicu.

- Ma, pustite ovo, ja i supruga dobit ćemo bebu. Postat ću otac! I presretan sam zbog toga - rekao je Stipe i otrčao proslaviti pobjedu sa svojim navijačima u bostonskom TD Gardenu te trudnom suprugom koju je poljubio u trbuh.

- Stipe je to objavio nakon borbe, a mi za to znamo već mjesec dana, ali smo šutjeli. Presretni smo, nakon unuka, dobit ću unučicu. Njima je to prvo dijete - rekao nam je Bojan Miočić, ponosni tata UFC prvaka.

TATA MIOČIĆ EKSKLUZIVNO: 'Moj Stipe im je začepio usta, a sad nek brani pojas na Poljudu'

Uz poruku je objavila i fotografiju s Miočićem, kojeg je upoznala prije dvije godine kad je Stipe došao u Hrvatsku gdje su ga dočekali brojni navijači.

Odradio je i trening s Cro Copom pa se zaputio na Pantovčak.

- Upoznao sam predsjednicu koja je jedna od najdivnijih osoba s kojima sam ikad pričao. Hvala što ste me primili, gospođo predsjednice - napisao je tada Stipe na Facebooku uz istu ovu fotografiju koju je objavila predsjednica.

 

- Sa Stipom Miočićem, najboljim MMA borcem i velikim domoljubom - napisala je tada predsjednica koja je stavila njegov pojas oko ramena.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • tomicalomica 23.01.2018.

    Sutra slika sa Zdravkom Mamićem na proslavi rođendana

  • the devil 22.01.2018.

    Nockoutiraj i nju ,molim te!!!

  • statebriga1312 22.01.2018.

    Ova samo putuje i slika se hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare