To je to što me zanima!

Predsjednica Kolinda čestitala je Modriću: Bravo, kapetane!

Luka Modrić osvojio je u četvrtak Uefinu nagradu za najboljeg igrača Europe te pokrenuo lavinu čestitki na društvenim mrežama, a čestitala mu je i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak

Sasvim zasluženo, Luka Modrić proglašen je u četvrtak najboljim igračem (i veznjakom) Europe. Odmah su na društvenim mrežama krenule čestitke njegovih bivših i sadašnjih suigrača, a pridružila im se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja ni za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji nije tajila tko joj je omiljeni hrvatski reprezentativac.

- Bravo, kapetane! Čestitam na prestižnom izboru za najboljeg igrača Europe! #iznadsvihhrvatska - napisala je Grabar-Kitarović na svom Facebook profilu.

Modriću je ovo već drugo veliko priznanje u zadnjih mjesec i pol, nakon što je dobio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.09.2018.

    Ako je uspjeh nogometasa vrh, mjerilo, domet ove drzave, je.i ga, onda smo uspjeli. Treba samo prespavati i probuditi se u uspjesnom i boljem sutra. Predsjednici je ovo mali odmor izmedju silnih presjecanja vrpci.

  • zebra 27 01.09.2018.

    Bravo Luka, bravo predsjednice. 👏❤💙

  • iphonee1911 01.09.2018.

    Ja nzm sta ona nosi dobro nasoj propaloj drzavi...samo putuje cmoki koga stigne strasno nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare