To je to što me zanima!

Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković

Dok je Kolinda skakala i navijala, predsjednik HNS-a Davor Šuker je iskoristio priliku i snimao sjajnu atmosferu na krcatoj Rujevici. Pokraj njega se smješkao premijer Andrej Plenković...
Vidi originalni članak

Navijači i igrači su jedva dočekali početak utakmice Hrvatske i Slovačke, a nakon što je intonirana himna, započelo je pravo navijanje na Rujevici. Navijači su od prve minute zapjevali kako bi podržali 'vatrene' u ključnoj utakmici za odlazak na Euro, a vatreno je i u svečanoj loži gdje su se okupili mnogi političari i poznate osobe. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao velika navijačica, a ona je također došla na Rujevicu kako bi podržala naše reprezentativce. Fotoreporteri su je opet uhvatili u elementu dok je skakala u Modrićevom dresu i navijala za naše nogometaše.

- Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu - rekla je predsjednica uoči utakmice, koja je obula "zenge", popularne čizme članova Zbora narodne garde, i pozvala je sve da ih nose u ponedjeljak u koloni sjećanja u Vukovaru.

U Rijeci je 13 Celzijusovih stupnjeva, većina navijača je obučena u zimske jakne, ali Kolindi očito nije hladno jer utakmicu gleda obučena u majicu kratkih rukava. Nju je vjerojatno zagrijala atmosfera, a utakmicu prati u društvu supruga Jakova, Miroslava Ćire Blaževića i Domagoja Vide koji ne konkurira za današnju utakmicu zbog žutih kartona.

Dok je ona skakala i navijala, predsjednik HNS-a Davor Šuker je iskoristio priliku i snimao sjajnu atmosferu na krcatoj Rujevici gdje su navijači jedva dočekali utakmicu reprezentacije u Rijeci. Danas su je i dočekali te su oduševili sa sjajnim navijanjem.

Utakmicu nije propustio ni premijer Andrej Plenković.

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Idi na 24sata

Komentari 167

  • mentalist1 17.11.2019.

    Sramota ove nase opljackane drzave, kolindica i hdz. Unistili su nas do kraja. Bez obzira tko ce doci na vlast i tko ce biti iduci predsjednik, spasa vise nema. Drzava nam izumire, ostati ce samo biracka masinerija na drzavnim placama, samo me zanima koliko ce im to trajati i tko ce raditi za njih, kad realni sektor ode sav u irsku.

  • markedjano1 17.11.2019.

    Sve ok bravo za Hrvatsku ,bravo za predsjednicu

  • ibezan 17.11.2019.

    Kako joj može bit hladno,alkohol grije

Komentiraj...
Vidi sve komentare