To je to što me zanima!

Predsjednica Rome bijesna jer je Inter pobijedio Lazio

Da je moj klub pobijedio na ovakav način ja bih se osjećala posramljeno, rekla je Rosella Sensi, predsjednica Rome, nakon pobjede Intera u Rimu
Vidi originalni članak

Nakon ovakve utakmice mislim da je paradoksalno Serie A nazvati najboljom ligom na svijetu. Da je moj klub pobijedio na ovakav način ja bih se osjećala posramljeno - rekla je Rosella Sensi, predsjednica Rome, nakon nedjeljne pobjede Intera nad Lazijom.
Iako su Mourinhovi igrači gostovali u Rimu, osjećali su se kao doma s obzirom da su i navijači Lazija navijali za njih. Suparništvo između gradskih rivala Lazija i Rome je preveliko, pa 'lazijali' ne žele da Roma osvoji naslov. S obzirom da su nebesko-plavi praktički osigurali ostanak u ligi, navijači su zdušno podržavali suparničku momčad. Nisu bili jedini koji su se 'opustili' jer su i nogometaši Lazija igrali poprilično 'beskrvno'. Kad su i pokušali nešto odigrati, fućkali su im.
Do kraja prvenstva ostala su dva kola, a Inter ima dva laka protivnika. Dočekuju Chievo (12.) i gostuju kod 'otpisane' Siene. Roma ugošćuje Cagliari (13.), a u zadnjem kolu ide na noge Chievu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • romanista 03.05.2010.

    jedni kradu a drugi im se naguze

  • eLnino 03.05.2010.

    A šta je ona očekivala??? Možda pobjedu Lazija nakon svega šta se desilo? HAHAHAHAHAHA FORZA LAZIO!!!!!!

  • romanista 03.05.2010.

    jedni kradu a drugi im se naguze

Komentiraj...
Vidi sve komentare