To je to što me zanima!

Predsjednica u društvu Zlatka Dalića navijala za rukometaše

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pratila u subotu rukometnu utakmicu između Hrvatske i Norveške u društvu izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića
Vidi originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Zagrebu svladala aktualnog svjetskog doprvaka Norvešku sa 32-28 (17-15) i tako ostala u igri za plasman u polufinale

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska sada ima šest bodova, kao i vodeća Francuska, ali uz jednu utakmicu više odigranu. Norveška je, pak, ovim porazom ostala na četiri boda, te je praktički ispala iz igre za prolazak u polufinale.

U odličnoj atmosferi pred 15.000 navijača među kojima su bili i Kolinda Grabar Kitarović u društvu Zlatka Dalića, i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, izabranici Line Červara odigrali su vjerojatno najbolju utakmicu na ovom natjecanju.

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Manuel Štrlek sa šest golova, pet je dodao Luka Cindrić, dok je Ivan Čupić, koji je sva svoja tri gola postigao iz sedmeraca postao najbolji hrvatski strijelac na europskim prvenstvima.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • miki8787 21.01.2018.

    Dobra MILFICA

  • DraženMuhvić 21.01.2018.

    Znači ovako, rezimirajmo: Kolinda na tribinama navija za Hrvatsku, a Jakov na tribinama navija za Sloveniju. Rezime: "Orjunašu! Sram te bilo!"

  • believe000 21.01.2018.

    Svaki put kad ju uhvati kamera ona nekulturno zvace zvakacu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare