To je to što me zanima!

Predsjednik Barce optužen je za lažiranje transfera Neymara

Protiv Rosella je, naime, član kluba Jordi Cases podnio optužnicu jer je uvjeren kako je Rosell zadržao 40 milijuna eura od tog transfera ili je taj novac podijelio...
Vidi originalni članak

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell optužen je za lažiranje transfera Brazilca Neymara iz Santosa u katalonski klub.

Protiv njega je, naime, član kluba Jordi Cases podnio optužnicu jer je uvjeren kako je Rosell zadržao 40 milijuna eura od tog transfera ili je taj novac podijelio s drugima, piše El Mundo.

Cases je 20. studenog zahtijevao istragu u klubu kako bi se objasnile nelogičnosti oko transfera mladog Brazilca, međutim odgovor nije dobio. Zbog toga je zaprijetio kako će sve njegove optužbe završiti na katalonskom sudu.

Navodno je ukupan transfer Neymara u Barcelonu vrijedio čak 74 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Harambaša_1 13.12.2013.

    pa normalno da je transfer vrijedio puno više od prikazanih 50 miljuna eura kad je Perez u jednom intervju izjavio da bi ga Neymar koštao ko i bale

  • nedostupan75 11.12.2013.

    Ma to je on uradio iz ljubavi prema klubu, nije zbog love .

  • amd009 11.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare