To je to što me zanima!

Predsjednik Barce posjetio je Tita Vilanovu u New Yorku

Iz kluba navode kako je primarni posjet Vilanovi bila ljudska strana, odnosno briga za njegovo zdravlje, a sekundarni nogomet, odnosno pripremanje igračke "križaljke"
Vidi originalni članak

Predsjednik sportskog društva Barcelona Sandro Rosell posjetio je u srijedu u New Yorku trenera nogometaša katalonskog ponosa Tita Vilanovu koji se ondje liječi od tumora parotidne žlijezde...

Posjet je planiran već nekoliko tjedana, a u društvu Rosella bio je i potpredsjednik kluba Jose Maria Bartomeu. Iz kluba navode kako je primarni posjet Vilanovi bila ljudska strana, odnosno briga za njegovo zdravlje, a sekundarni nogomet, odnosno pripremanje igračke "križaljke" za sljedeću sezonu.

Moguće je da su posljednji porazi kod Barcelone (od Milana u LP i Reala u Kupu kralja) ubrzali neke odluke u Barceloni, poput ofenzive na brazilskog napadača Neymara, piše Marca.

Kako bilo, Barcelona će bez svog glavnog trenera na klupi biti najmanje do sredine ožujka, što znači i u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Milana na Camp Nou, u kojem će pokušati nadoknaditi zaostatak 0-2 iz prve utakmice.

Katalonski policajci tražili dresove od Realovih nogometaša

Neobična se situacija dogodila nogometašima Real Madrida nakon pobjede protiv Barcelone na Camp Nouu u utorak, piše Marca…

Pripadnici Mossos d'Esquadre, regionalne katalonske policije, tražili su Realove zvijezde da im poklone majice i kratke hlače u kojima su netom prije toga pobijedili Barcelonu s 3-1 u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja. U srcu odcjepljenju sklone pokrajine, u kojoj su nogometaši Barcelone svetinja, lokalni su policajci tražili suvenire od najvećeg rivala.

Policajci su bili zaduženi za sigurnost Realovih igrača i za njihovo praćenje do zračne luke i možda su jednostavno htjeli sačuvati uspomenu na taj dan. Neovisno o tome što su Madriđani izbacili najdraži im (vjerojatno) klub i simbol Katalonije. Uz to, pripadnici regionalne garde su pokazali poštovanje prema suparniku i čestitali Joseu Mourinhu i njegovim igračima na velikoj utakmici i pobjedi…

Idi na 24sata

Komentari 19

  • rođo101 01.03.2013.

    ta katalonska policija kao da su hrvati,takođe smo sanjali o državi i ocjepljenu,pa sad sve živo i mrtvo dadosmo svoim dojučerašnjim neprijeteljima,a fala bogu i ostalim.bitno je samo da nama ne ostane ništa.

  • Makaay_Yazhnam 01.03.2013.

    Villanovi svako dobro u borbi s bolešću. A kad smo već kod Neymara, vrlo pouzdano znam da će on karijeru najvjerojatnije nastaviti u Barceloni nakon SP u Brazilu 2014. Naime, jedna od njegovih najboljih prijatelja je poznanik moje djevojke s kojom često poslovno putujem u Brazil... tako smo se sastali na jednoj večeri i, naravno, bilo je i nogometnih tema;) Čovjek mi je rekao da je Neymar Barcin igrač, te kako su sam klub i igrač pristali na transfer s počekom do SP-a... Barca je platila avans i potpisala ugovor kojim se Santos obvezuje njima prodati Neymara, U toj priči su svi sretni jer je Santos unaprijed dobio fine novce s kojim je, između ostaloga, mogao i plaćati Neymarove velike plaće do SP14', igrač je riješio pitanje daljnje karijere, a Barca zakaparila veliku nogometnu nadu... e sad, postoji caka, a to je da je de facto Barca vlasnik prava na igrača i obvezala se platiti dogovoreni iznos (ne znam točan iznos), ali bi se u slučaju besramne ponude od strane nekog drugog kluba mogla odreći tih prava i preprodati Neymara prije nego što je postao njihov igrač. Dakle, Barca plaća Santosu dogovoreni iznos, a oni ubiru višak od eventualnog transfera. Smiješna je bila i priča oko Neymarove osiguravajuće police koju je Barca dala napraviti kako bi se osigurala u slučaju teže ozlijede ili nedajbože prijevremenog prekida karijere, ali otom-potom.

  • user_193663 01.03.2013.

    Samo Tito ozdravi i vrati se što prije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare