To je to što me zanima!

Rossell objavio koliko vrijedi Messi; igrači bili na 'Zidu plača'

Za Messija je odšteta 250 milijuna eura, a kad na to dodate još 56 posto poreza, onda to na kraju ispada 580 milijuna eura, objasnio je računicu predsjednik Barce
Vidi originalni članak

Predsjednik Barcelone Sandro Rossell izjavio je kako je vrijednost najboljeg igrača svijeta Lionela Messija 580 milijuna eura, a onda je to i pojasnio.

- Za Messija je odšteta 250 milijuna eura, a kad na to dodate još 56 posto poreza, onda to na kraju ispada 580 milijuna eura - rekao je Rossell za Sport.

Barca ipak ne razmišlja o prodaji najboljeg igrača.

- Svaki igrači koji želi otići iz Barcelone, može otići. Svi, osim Messija - rekao je Rossell, koji se na kraju istaknuo kako bi Argentinac trebao pomoći Neymaru da se što prije uklopi u igru Barcelone.

- U ovom trenutku Messi bi trebao pružiti podršku Neymaru u prilagodbi na španjolsku ligu jer će Neymar biti njemu od velike pomoći u igri - zaključio je predsjednik Barcelone.

Igrači Barcelone posjetili Izrael

Nogometaši Barcelone u nedjelju su posjetili Jeruzalem. Tamo se sastali s izraelskim predsjednikom Shimonom Peresom i premijerom Benjaminom Netanyahuom. Nakon toga posjetili su i 'Zid plača' na kojem su mnoge Barcine zvijezde nosile tradicionalnu židovsku kapicu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Frenkyy 05.08.2013.

    Vrijedi onoliko koliko je netko za njega voljan platit!!!!

  • niđđo 05.08.2013.

    Messi je barcelonin brand pa vrijedi 580 mil. A koliko onda vrijedi nas brand Davor Suker???

  • reflex 05.08.2013.

    Ovo vise nije nogomet nikoji igrac na svijetu nevrijedi vise od 1000000e sve ostalo je marketing nogomet je napravljen za radnicku klasu a ne za bogate turiste sa fotoaparatima evo vam primjer kako tribine trebaju izgledati http://socialistpartyp.files.wordpress.com/2010/07/football-working-class.jpg Cijene karata dostizu nenormalne cijene u nekim ligama i ako uzmemo u obzir da se platini zeli rijesiti svih ultrasa zato jer prosvjeduju i zele vratiti nogomet gdje mu je mjesto VRATITE NAM NASU IGRU! http://www.youtube.com/watch?v=OyL9xci73d0

Komentiraj...
Vidi sve komentare