To je to što me zanima!

Predsjednik Bayerna: Kovačev ostanak nikad nije bio upitan

Nakon mnogo nagađanja i govora kako će Niko Kovač morati potražiti novi klub bez obzira na uspjehe iz ove sezone, i toj je priči došao kraj. Sve je negirao izvršni direktor Bayerna Rummenigge
Vidi originalni članak

Niko Kovač ostaje na klupi minhenskog giganta, potvrdio je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge. Spominjalo se kako bi Kovač i ako osvoji Kup mogao napustiti klupu Bavaraca, ali to je demantirano. 

- Nikad nije bilo u pitanju hoće li Kovač biti naš trener sljedeće sezone. Kovač ima ugovor do 2021. godine i nitko nije dovodio u pitanje njegov ostanak. Namjerno sam htio polarizirati mišljenja nakon pobjede protiv Borussije. Znao sam da ne smijemo popustiti jer inače bi nam se smijala cijela Njemačka - objasnio je Rummenigge.

Bayern sutra igra protiv Red Bull Leipziga u finalu Kupa, a ova bi objava Kovaču mogla dati vjetar u leđa jer ne treba strahovati za svoju poziciju već se, bar na taj dan, u potpunosti može mislima okrenuti utakmici. Nakon dugih 'ratova' s igračima, i svlačionica je stala uz hrvatskog stratega, a to su potvrdile riječi jednog od najiskusnijih, Thomasa Müllera.

- Ova sezona vjerojatno je bila najturbulentnija otkako sam profesionalac. Ali unatoč svim situacijama koje su okruživale Bayern, čini mi se da smo izašli na pravi put i naravno da dio zasluga za to pripada Kovaču. Znate, Kovač je morao voditi teške bitke izvan travnjaka, nečem takvom još nisam svjedočio u životu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DonQuixote 25.05.2019.

    Vidjet cemo nakon finala kupa; ako Bayern izgubi kup sve ce se promijenit...

  • komentator__Luka 24.05.2019.

    kažu: mi ne planiramo kovaču dati otkaz, ali vidjet ćemo što će pisati na 24 sata, nadamo se ne otkaz

  • true lies 24.05.2019.

    Da sam na Nikinom mjestu sam bi otisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare