To je to što me zanima!

Predsjednik Espanyola: Možemo mi i napustiti ligu

Navijače Espanyola iznerviralo je suđenje pa su palili baklje tijekom gradskog derbija. Predsjednik Sanchez zaprijetio je istupanjem iz lige
Vidi originalni članak

Barcelona je u katalonskom derbiju pobijedila Espanyol 2-1, a pobjednički gol zabio je Messi iz penala dosuđenog u 94. minuti.
- S igračem manje možemo igrati, dokazali smo to i protiv Barcelone. Možemo i bez dvojice. Ali kako igrati ako nam pred očima sude nepostojeće penale - rekao je predsjednik Espanyola Daniel Sanchez Llibre.
Medina Cantalejo iznervirao je domaćine sudeći konstantno prekršaje za Barcu. Navijači Espanyola “poludjeli” su i probili zaštitnu ogradu, ali su ih na putu do travnjaka zaustavili redari i policija.
- Ne dopuštaju nama, manjim klubovima, igrati i slaviti protiv jačih klubova. Ako treba pomagati jačim klubovima, neka organiziraju svoju ligu, a mi ćemo svoju. Možemo istupiti i nećemo nikome smetati - zaključio je Sanchez

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenooki 28.09.2008.

    to je istina gadi mi se ta barcelona a sudca bi zabio slabiji klubovi nemogu slaviti ko rijeka kad joj je oduzet naslov u zadnjem kolu protiv osijeka jadno i tuzno je na sta je spao danasnji nogomet!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare