To je to što me zanima!

Predsjednik Fife tražio Kramin potpisani dres u poluvremenu

Gianni Infantino zamolio je Davora Šukera da mu nabavi dres Andreja Kramarića. Naravno, kakav bi to bio dres kad ne bi bio potpisan, pa je Andrej Kramarić uzeo flomaster i u stanki utakmice potpisao dres
Vidi originalni članak

Prvi krug još nije niti odigran, a predsjednik Fife Gainni Infantino ima svog miljenika. Ne, nije to Lionel Messi, još manje Neymar. Švicarac je odabrao - Andreja Kramarića.

Naime, u poluvremenu utakmice Hrvatske i Nigerije predsjednik krovne nogometne organizacije zatražio je na dar hrvatski dres. I to ne bilo kakav, kako se kaže, tek toliko da ima kockice, već je zamolio predsjednika HNS-a Davora Šukera da bih u vlastitoj kolekciji htio imati dres Andreja Kramarića.

Naravno, kad je riječ o predsjedniku Fife, a pogotovo o situaciji u nogometnom svijetu tako običnoj, hrvatska delegacija spustila se do svlačionice i nabavila dres. Naravno, kakav bi to bio dres kad ne bi bio potpisan, pa je Andrej Kramarić uzeo flomaster i u stanki utakmice potpisao dres za predsjednika Fife. Ne treba ni naglašavati da je uslijedila i zajednička fotografija.

Inače, dugo se Dalić lomio koga staviti u momčad, na kraju je odlučio Vedrana Ćorluku ostaviti na klupi, a u igru staviti Andreja Kramarića. I pogodio. Nije Hrvatska odigrala najbolju utakmicu u povijesti, ali, ovakvim načinom velike momčadi otvaraju prvenstvo.

Bez puno muke, bez pretjerane ljepote, ali efikasno i učinkovito. I upravo je Kramarić bio važan kotačić. Otvarao je Krama, prilazio, nudio se i zaslužio velike ovacije kad je napuštao igru.

Svih 10.000 hrvatskih navijača ustalo je i zapljeskalo Andreju na partiji protiv Nigerije. 

Zapljeskao je i Infantino, koji je u rukama držao Kramarićev dres. Valjda se Modrić, Rakitić i društvo neće naljutiti, ali, dečki, sorry, Infantinov miljenik je - Kramarić. 

VIDI OVO: Najboljih memeovi SP-a 2018!

 

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 
Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • esimidobar 17.06.2018.

    A sto nije moga krama sam nakon utakmice dati dres, mora se ovaj ljigavac gurati i naslikavati di god uspije...smjesak nabije i glumi da je sve super, mafija sugava

  • auraandrej 17.06.2018.

    Da bog da, da vas Argentina i Island šalje kuči, zauvjek.....!

  • Boki8 17.06.2018.

    Iskreno 3 Boda su 3boda ali igra je bila ocajna. Nigeria je brza mlada ekipa ali nekokretna neznaju sta ve sa loptom nikakve organizacije ni strukture tako da nismo pobijedili ovakvu nigeriju nebi imali sta trazit na ovom prvenstvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare