To je to što me zanima!

Predsjednik HKS-a je optimist: Još ne odustajem od Planinića

Vjerujem da će razgovor izbornika i Zorana Planinića dati rezultate i da će Zoran ipak igrati na Eurobasketu, kaže Danko Radić, predsjednik košarkaškog Saveza
Vidi originalni članak

Iako je Zoran Planinić na konferenciji Skypeom suigračima iz reprezentacije objavio da neće igrati na ovodišnjem EP-u, predsjednik HKS-a uvjerava da ta priča nije završila.

- On je ove sezone puno igrao za Himki i dosta je izrauban. U određenim je godinama, ali strahovito puno može dati reprezentaciji. On i izbornik trebali bi razgovarati i vjerujem da će se to pozitivno riješiti. Naša reprezentacija zaslužuje Planinića i on zaslužuje biti dijelom nje. Riječ je o kvalitetnom momku i odličnom igraču - kaže Danko Radić.

Međutim, Planinićev odgovor na konferenciji djelovao je kao konačan.

- Ne mislim da ikoga treba nagovarati, znam da je umoran zbog naporne sezone, ali vjerujem da će razgovor njega i izbornika dati rezultate. Pričekajmo kraj sezone.

A kraj sezone treba pričekati da vidimo hoće li Jasmin Repeša zaista biti izbornik. Sportski direktor Unicaje Manolo Rubio nedavno je rekao da će Repeša biti trener još mnogo godina.

- A što bi trebao reći? Da jedva čeka da ga se riješi? Pa neće pred kraj sezone unositi nemir u momčad - tvrdi Radić i dodaje:

- Ne možemo reći da će on biti izbornik 100 posto jer hipotetski može iskrsnuti neka bolest ili ne znam što. Ali i u tom slučaju imamo plan B.

Do tada će reprezentativcima koordinirati Nikša Prkačin, koji je i sazvao nedavnu konferenciju na Skypeu.

- Njegova je uloga direktor reprezentacije, a koje su mu dužnosti, određuje isključivo izbornik. On je njegova desna ruka i u reprezentaciji je na Repešinu inicijativu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Charles Lee 13.04.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg

  • WOMANIZER 11.04.2013.

    što je to "izrauban"?

  • grgusan 11.04.2013.

    koliko si nam toga uzea,koliko si nan patnje,boli i suza priustia,koliko si nan godina zivota skratija i zivaca pokida,koliko si nan unistava ono sto najvise volimo... RADICU,zadrani ti nikad oprostit nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare