To je to što me zanima!

Predsjednik HNS-a u Ruandi: U izboru za predsjednika Fife našu delegaciju predvodi Kustić...

Glavni grad Ruande, Kigali, domaćin je kongresa Fife na kojem će glavna točka programa biti izbori za predsjednika Fife za razdoblje do 2027. godine, a na kojima je jedini kandidat za predsjednika Gianni Infantino
Vidi originalni članak

Uoči utakmice protiv Walesa na Poljudu, na kojoj se očekuje spektakl, predsjednik saveza Marijan Kustić "skočio" je do Ruande, točnije Kigalija, glavnog grada ove afričke države, u kojoj je u građanskom ratu u srpnju 1994. pobijeno milijun ljudi. Izbornici Ruande bili su Branko Tucak i Josip Kuže, a potonji je i danas legenda tamošnjeg nogometa.

Upravo je Kigali domaćin kongresa Fife na kojem će glavna točka programa biti izbori za predsjednika Fife za razdoblje do 2027. godine, a na kojima je jedini kandidat za predsjednika dosadašnji lider Gianni Infantino.

Uz predsjednika Marijana Kustića, u delegaciji Saveza su izvršni direktor Tomislav Svetina te voditelj odjela međunarodnih poslova Josip Tomaško.

Predsjednik Kustić će sa suradnicima sudjelovati na današnjem sastanku HNS-ove krovne konfederacije, Uefe, dok je navečer predviđena zajednička večera za sve sudionike Kongresa. Predsjednik Kustić će boravak u Kigaliju iskoristiti i za nekoliko bilateralnih sastanaka s predsjednicima drugih nacionalnih saveza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Protein 15.03.2023.

    Konobar sa (SSS) je ziher dobio par eurića za koga mora glasovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare