To je to što me zanima!

Predsjednik J. Svaguša na Poljudu samo do 14. lipnja

Najavio sam svima kako radim samo do 14. lipnja, do prozivke. Nakon toga neka me više nitko ne zove, kaže predsjednik Hajduka Joško Svaguša
Vidi originalni članak

Ili poštari štrajkaju ili su nam mailovi i faxovi pokvareni ili nešto treće nije u redu. Svaki dan se piše o nekakvim ponudama koje su stigle na Poljud, a nitko ih nije vidio, ni za njih čuo - nasmijao se jedan od članova najužeg vodstva Hajduka na pitanje što ima novoga.
No brzo se ispravio.
- Službeno je do sada jedino Koln pokazao interes za Strinića, ali po cijeni koja Hajduk ne zadovoljava. Za Ibričića i Livaju, kao ni za Šerića, Tomića, Juricu Buljata, nema ništa konkretno, sve je to i dalje na razini rekla-kazala. Kakvo je trenutno raspoloženje u klubu, jedino bi Ibričiću mogli dozvoliti odlazak i to za minimalno 5-6 milijuna eura odštete.
Do Špacine prozivke ostalo je još manje od dva tjedna, u kojima treba dovršiti još puno posla, no predsjednik Svaguša se samo zagonetno smješka.
- Najavio sam svima kako radim samo do 14. lipnja, do prozivke. Nakon toga neka me više nitko ne zove. Neće se više ponoviti da se na pripreme vodi jedna momčad, a da igraju drugi, koji su se kasnije priključili.




HAJDUK U POSJETU SAVEZU
Delegacija Hajduka i nogometnog saveza Splitsko – dalmatinske županije i same županije sutra će se (srijeda) u Zagrebu sastati s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza, kako bi ih upoznali s programom proslave 100. rođendana Hajduka, a usput će se razgovarati i o eventualnom gostovanju reprezentacije na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nemam pojma 01.06.2010.

    ha da on pošten, hahahahhaah

  • torcida-1950- 01.06.2010.

    Fala Bogu !!! i dovedite nekoga poštenoga !

  • tovar_69 01.06.2010.

    .koliko mi god o tome pričali poštenijega češ teško nać jer čovjek radi kao volonter,a vi šta govorite protiv njega ajdete volontirat i da vas netko svako malo proziva i vrijeđa.....njemu svaka čast iako nema veze o nogometu, ali činjenica je da nije bilo njega da bi sad hajduk bio u stečaju ili nešto slično jer bi svatko imao abnormalno visoke plače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare