To je to što me zanima!

Barcelona ipak stiže na Poljud, založili su igrača kao garanciju

Hajdukov predsjednik potvrdio je kako će 'bili' u sljedećih dan ili dva uplatiti prvu ratu. Barca, potvrdio je Maleš, dolazi na ljeto. Založio je pravo na prodaju igrača...
Vidi originalni članak

Gostujući u emisiji Istinom do gola predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš otkrio je kako je Barcelona pozitivno odgovorila na upit Hajduka, te da će 'katalonski div' na ljeto gostovati na Poljudu.

- Barcelona dolazi, sve je riješeno i sutra plaćamo prvu ratu - rekao je Maleš i dodao kako je bankovnu garanciju osigurao na način da je založio pravo na prodaju jednog od igrača Hajduka. 

- To je nešto novo u svijetu bankarstva. Mogu slobodno reći da je to moj izum. Banka nam je dala garanciju i ako taj novac ne vratimo na vrijeme banka će se naplatiti od prodaje tog igrača, a tek nakon toga će ostatak novca dobiti Hajduk - rekao je Maleš.

Predsjednik Hajduka otkrio je kako će tijekom utorka prvi čovjek Hajdukova marketinga, član Uprave Pavle Cicarelli, obznaniti cijene ulaznica, no unaprijed je najavio kako će maksimalno izaći u susret navijačima.

- Prednost pri kupnji ulaznica imat će pretplatnici kojima ćemo omogućiti da ulaznice kupe na 6-12 rata. Nešto veće cijene bit će za turiste i ostale - kazao je Maleš i na koncu najavio kako želi Hajduk organizirati po uzoru na Barcelonu.

- Želimo kopirati Barcin način uovčavanja svih klupski potencijala. Mi smo ondje gdje je Barcelona bila 1988. ili '89., kada je došao Johan Cruyff i postavio temelje kluba, koji je 20-ak godina kasnije institucija. Zašto mi ne bi danas postavili temelje jednog velikog, moćnog Hajduka - pita se Maleš.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • micoo1 18.05.2011.

    Ne mogu vjerovat oni dovode barcelonu ,a jedan karlovac, varaždin,im trpaju po tri komada .bojim se da bi im barca mogla utrpat 33.

  • matthew opa 18.05.2011.

    to miro care

  • gantice3 17.05.2011.

    Zanima me koliko će ulaznice koštati kod švercera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare