To je to što me zanima!

Predsjednik NK Rijeke: Znam kako spasiti HNL od propasti

Svakom od 10 klubova, koji bi činili ligu, a ne 16 koliko ih je sad, taj bi plan omogućio 7-8,5 milijuna kuna godišnje, predložio je Komen plan o spasu HNL-a
Vidi originalni članak

Rijekin predsjednik Robert Komen predstavio je plan svoga kluba kojim bi se spasila Prva HNL. No postoje dva preduvjeta da se on ostvari.

- Svakom od 10 klubova, koji bi činili ligu, a ne 16 koliko ih je sad, taj bi plan omogućio 7-8,5 milijuna kuna godišnje. No prava prijenosa utakmica morala bi se omogućiti i drugim telekomima osim dosad ekskluzivnom nositelju prava T-Comu i njegovoj platformi Max TV-u - istaknuo je Komen, a prenosi HRT.

Nadalje, Riječani su predložili i da državne tvrtke (Croatia osiguranje, HEP, Ina, Janaf, Plinacro, HPB) sponzoriraju ligu sa 30 milijuna kuna godišnje, a iznos bi se ravnopravno podijelio svim sudionicima Prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sosqe 21.12.2011.

    stvarno je to stimac us.o jako,a nisam mislio da bu tak..malo je to utakmica al aj bolje mozda tak...

  • SteGerrard 20.12.2011.

    Ovo je jedna od najpametnijih ovih dana!!! Odličan prijedlog,umjesto da lova iz državnih tvrtki završi u "mutnim" džepovima bolje da se investira u sport. Financijski sređeni klubovi bi doprinjeli izjednačenosti lige,izjednačenost lige bi vratila ljude na stadione,sigurno bi se podigla kvaliteta igre,lige,a narvno i cijena samih igrača,došlo bi svakako do win-win situacije,ali ovo ima sam jedan preduvjet...prvo HNS treba očistiti od smradova,jer tamo nešto gadno,gadno smrdi...

  • Superteška 20.12.2011.

    Eto spasitelja! Ne zna kako spasiti svoj klub a zna kako spasiti HNL. Pacijent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare