To je to što me zanima!

Predsjednik Osijeka: Od stava ne odstupam, mogu biti i oštriji

Neću otupjeti svoj stav, mogu ga samo zaoštriti, rekao nam je dan nakon žestokog priopćenja predsjednik Osijeka Ivan Meštrović. Otkrio nam je i kako ne slavi golove, već samo pobjede svoje momčadi
Vidi originalni članak

Ivan Meštrović bio je žestok nakon poraza od Dinama u Maksimiru. Poslao je priopćenje u kojemu je među ostalim rekao:

Razočaranje, izdaja, ljutnja, stid, bijes.... Sve je pomiješano. Točka prijeloma: E sada je dosta! Dosta s floskulama "nije problem izgubiti". Problem je izgubiti. Nismo ovdje da bismo se natjecali, nego pobijedili. Izgubiti na način na koji smo mi izgubili u Maksimiru nije samo problem. To je alarm! Alarm da se ne samo "probude" uljuljkani i ušuškani, jer to do sada nije imalo rezultata, već alarm da se odstrani maligno tkivo iz organizma zvanog NK Osijek.

Trener Osijeka Zoran Zekić nam je rekao kako predsjednik ima pravo biti ljutit i kako je apsolutno u pravu. Dan poslije Meštrović nam je rekao:

- Ne odstupam od svojeg stava. Neću ga otupjeti, mogu ga samo zaoštriti ako se ovo nastavi.

U posljednje je tri godine zajedno sa svojim mađarskim prijateljem Meszarosom napravio velike stvari za Osijek i stoga ima pravo reći što misli.

- Nisam istupio po uzoru na nekog predsjednika nekog svjetskog kluba. Istupio sam jer sam osjetio da to moram napraviti. Nisam nikoga osobno prozivao, niti trenera, niti igrače. Sa Zoranom Zekićem sam se čuo, stalno smo u kontaktu, ali nitko nije bio aboliran u ovom mojem istupu - kaže nam Meštrović i nastavlja:

- Mlad sam, ali imam dosta životnog iskustva. Da sam barem ovako istupio prije, možda se neke stvari ne bi dogodile. Morao sam ovo napraviti. Nisam impulzivan, ne reagiram brzo, dobro promislim o svemu. Promislio sam dobro i o ovom priopćenju. Samo sam ga trebao poslati i ranije. Ovako moramo raditi ako želimo biti najbolji klub u Hrvatskoj.

Otkrio nam je Meštrović i jednu stvar za kraj.

- Ja ne slavim golove svoje momčadi. Ne reagiram emocionalno kad zabijemo, miran sam. Slavim tek kad završi utakmica, ako je dobijemo - rekao je predsjednik Osijeka.

ZBOG PORAZA OD DINAMA Predsjednik Osijeka: E, sad je dosta! Ne trebaju nam izdajnici

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 26.02.2019.

    Šta glumi ovaj?!. Pa nisu izgubili od Hajduka. Izgubili su od Dinama, jednog od najboljih svoje vrste zadnjih 25 godina, kluba sudionika osminefinala Kupa Uefe. Samo će ovim stavom poremetiti odnose u svlačionici, a šteta je jer Osjiek jako dobro stoji na ljestvici.

  • punemaksimirsketribine 26.02.2019.

    Prvo prodaš najboljeg igrača, nakon toga i ponajboljeg veznog i onda napadaš trenera kojem škorić mora igrati veznog.

  • Dr.King Schultz 26.02.2019.

    Bravo ... To je gospodin predsjednik ... Da je onaj kmečavi Brbić Osijekov predsjednik , već bi bio kmečilački maraton o sucima,HNS-u,Lokomotivi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare