To je to što me zanima!

Predsjednik Reala na lažnom portalu Zidaneu slagao ekipu

Florentino Perez sa 300.000 eura financirao je internetski portal diariobernabeu.com preko kojeg je napadao suce i trenerima Zidaneu i Ancelottiju 'sugerirao' prvu momčad
Vidi originalni članak

Florentino Perez pod istragom je zbog nečasnih radnji. Predsjednik Reala potrošio je 300.000 eura na lažni internetski portal diariobernabeu.com kako bi 'ispeglao' klupski imidž.

To samo po sebi nije kažnjivo, no zato jesu pritisci na suce. Perez je preko portala opetovano kritizirao djelitelje pravde i njihove odluke na terenu kako bi stvorio atmosferu da se Real vrlo često oštećuje.

Perez je preko portala želio utjecati i na odluke koje donese treneri Reala te je aktualnom treneru Zinedineu Zidaneu te bivšem Carlu Ancelottiju 'davao savjete' koja bi momčad trebala igrati.

Također, predsjedniku Reala je diariobernabeu.com služio i kao savršena platforma za stvaranje pritiska na trenere. Dečkima na portalu Perez je SMS-ovima slao instrukcije što trebaju napisati, a nerijetko je diariobernabeu.com dobio na uvid i tajne dokumente iz Reala.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mestar 01.04.2017.

    Samo jedan portal? Za toliko novca mogao je kupit sve nase medije i komentatore na forumima. Mamic kupi sve u drzavi za za par tisuca kuna.

  • Boki8 01.04.2017.

    Uradio to ili ne vidise se po njemu da je neki postenjacina.

  • Kapo 01.04.2017.

    Ovom Perezu viri ZLO iz očiju! Kakav lik i mafiozo to je za knjige! Uništia je Realu sve ono sto se novcem kupiti ne može! Kakvi su to ljudi sto njega vole i podržavaju?! Fujjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare