To je to što me zanima!

Predsjednik Stipe Mesić prekorio Zlatka Matešu

Popis laureata Hrvatskog olimpijskog odbora porječkao Anuna Vrdoljaka sa Zlatkom Matešom i jako pogodio Joška Vlašića
Vidi originalni članak

Mateša, zašto nisi pozdravio Vrdoljaka, pitao je predsjednik Stipe Mesić predsjednika HOO-a poslije svečanosti Velikog dana hrvatskoga sporta.
- Pa Tonči i ja vidimo se svaki dan - rekao je Mateša pravdajući svoj  propust na pozornici dvorane “Vatroslav Lisinski”.
- To nije razlog. Nitko u dvorani ni pred TV-om nije znao da je Vrdoljak u dvorani - zaključio je Mesić poslije priredbe koja je imala i treće poluvrijeme, ali i burnu uvertiru. Zapravo je baš popis ovogodišnjih dobitnika  nagrada HOO-a podijelio Matešu i Vrdoljaka, koji je kazao: 
- Laureate je birala nestručna komisija. Zamalo je Ivano Balić, koji je treću godinu zaredom proglašen najboljim rukometašem svijeta, opet ostao bez nagrade HOO-a. Pa su ipak učinili kompromis i stavili ga na popis nagrađenih uz tekvandoaša Grgića. A u izboru trenera godine bio sam za Vlašića, pa i za Bilića, prije nego za Rudića. Pitao sam Zlatka Matešu zašto proslavu ne organizira na bazenu!?

ZLATKO MATEŠA
Vjerujem da je Joško Vlašić u afektu rekao da više nikad neće doći na proslave HOO-a-. A to što s pozornice nisam pozdravio Vrdoljaka moj je previd i za to sam mu se odmah  ispričao, kaže Mateša.

ANTUN VRDOLJAK
Moj bi izbor bio Joško Vlašić. On je u svakom smislu stvorio Blanku, koja je 18 puta pobijedila u 2007. i postala prvakinja svijeta, a Rudić je  prije zlata na SP-u bio deveti u Europi, rekao je Antun Vrdoljak.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare