To je to što me zanima!

Predsjednik Vorskle iz Poltave ubijen u jeku nemira u Ukrajini

Šok u Ukrajini: Olega Babajeva, 49-godišnjeg predsjednika ukrajinskog prvoligaša Vorskle iz Poltave, ubio je nepoznati čovjek u subotu u blizini vlastitog doma...
Vidi originalni članak

Iz Ukrajine, koju posljednjih mjeseci potresaju nemiri i nesreće neviđenih razmjera, stiže još jedna sportska tragedija. Predsjednik prvoligaša Vorskle iz Poltave Oleg Babajev ubijen je u subotu u blizini vlastita doma iz nepoznatog oružja. Ne zna se tko je počinitelj.

Babajev je na čelu Vorskle bio devet godina, a pod njegovim je mandatom klub osvojio nacionalni kup 2008./2009. i ušao u fazu po skupinama Europske lige prije tri sezone.

- Užasna je vijest danas stigla u veliku obitelj našeg nogometnog kluba. U Ulici Sumskaja u Kremenčugu tragično je umro Oleg Babajev, predsjednik Vorskle. Sjećat ćemo ga se zauvijek kao obzirnu, veselu i uspješnu osobu! Vorskla izražava duboku sućut obitelji Olega Babajeva. Počivao u miru! - stoji u priopćenju na službenim stranicama kluba.

Vorskla je prije samo dva tjedna odigrala pripremnu utakmicu protiv Zagreba koju je pobijedila 2-1, a u nedjelju je očekuje prvenstveni dvoboj protiv Dinama u Kijevu. U spomen na tragično preminulog šefa igrači će nositi crni flor na dresu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.07.2014.

    Ne vjerujem u slučajnosti,pogotovo kad u nekim dijelovima Ukrajine ima plaćenika,a znamo da su to ubojice i lopovi....Pitanje je vremena kada će opet netko nastradati.....

  • volimje 27.07.2014.

    Šteta, bio je pošten čovjek.

  • strmi007 27.07.2014.

    a možda nije povezano s ratnim aktivnostima

Komentiraj...
Vidi sve komentare