To je to što me zanima!

Predstavili Spahiju: Prioritet je povratak u vrh i razvoj mladih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cibona nikako ne smije u regiji biti tu gdje je i imati 0-22 u posljednje tri godine u Europi. Prioritet je vratiti se u vrh i razvoj mladih igrača, rekao je novi trener Cibone
Vidi originalni članak

Ovih 12 godina prošlo je kao 12 dana, uvijek sam bio u kontaktu s klubom i nije me trebalo puno uvjeravati da se vratim. Nakon dugo vremena Cibona je sportski interesantna, napravila je iskorak i ima bazu koja se da nadograditi, rekao je Neven Spahija koji je nakon 12 godina osvajanja trofeja u raznim europskim zemljama ponovno preuzeo klupu Cibone.

Spahija je potpisao četverogodišnji ugovor, a za to vrijeme cilj će mu biti vratiti Cibonu 'na mjesta koja zaslužuje'.

- Cibona nikako ne smije u regiji biti tu gdje je i imati 0-22 u posljednje tri godine u Europi. Prioritet je vratiti se u vrh, ali i razvoj mladih igrača. To nije odvojen proces od ostvarivanja rezultata jer igrač se ne stvara ulazeći na +20 - dodao je Spahija potvrdivši da je Dario Šarić jedan od bitnih razloga njegova povratka.

Spahija je 2001. iz Cibone otišao jer je bio upitan plasman u drugu fazu Eurolige, no vremena su se promijenila.

- Ne tvrdim da ćemo u ove četiri godine otići na Final Four Eurolige, ali to mora biti cilj, barem biti stabilan euroligaš.

Cibona pregovara s Ulebom kako bi dobila pozivnicu za Eurocup jer bi igranje samo jednog natjecanja bilo pogubno za Spahijine planove.

- Dolaskom Nevena poslali smo jasnu poruku navijačima da su naše ambicije velike - zaključio je direktor 'vukova' Zdenko Antunović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • baranda 14.06.2013.

    Sve lijepo napisano sem što blassingame i nije bas mladic , naime 31 mu je godina ali dobro igra kao mladić , podržavam dolazak spahije i želim puno sreće i da napokon ta cibona bude strah i trepet

  • zdravko dren mamić 13.06.2013.

    Svakako dobar izbor. Ova uprava zaslužuje plus. Smanjili su velike dugove(makar su više-manje otpisani preko Bandića), osvojili Kup i Prvenstvo, doveli Šarića, produljili na 2 godine mladog playa Blassingama, polako uvode Mazalina i Arapovića. Pogotovo Mazu koji će bit spektakularan igrač. Imaju skupinu talentiranih igrača, uz spomenute i Slavicu, Zubca, Skoknu(svi 97 godište). Sretno Spahiji i nadam se, uz razvoj mladih i pomak u ABA ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare