To je to što me zanima!

Predvođena Duvnjakom, Hrvatska svladala Poljsku

U prvoj od dvije posljednje provjere prije odlaska na Olimpijske igre u Peking, hrvatski rukometaši svladali su u Crikvenici Poljsku 25-22
Vidi originalni članak

U prvom poluvremenu vidjeli smo dobru igru Paklenih, koju svjetski viceprvaci iz 2007. nisu uspjeli limitirati. No u drugom dijelu Poljaci su igrali možda i pregrubo za jednu prijateljsku utakmicu, a u jednom grubom kontaktu ozljedio se naš najbolji igrač Ivano Balić. Zahvaljujući takvoj "prljavoj" igri Poljaci su uspjeli istopiti prednost Hrvatske, a pred kraj utakmice uspjeli su poravnati na 20-20. No tada su naši ubacili u višu brzinu i uskoro sedmim golom Domagoja Duvnjaka poveli 24-21 i praktički riješili pitanje pobjednika.
Posljednju prijateljsku utakmicu, ponovno protiv Poljaka, Hrvatska će odigrati u srijedu. Potom su na rasporedu pripreme u Zagrebu, a 2. kolovoza kreće se u Peking.
- Presretan sam što sam se vratio, koljeno je dobro i meni i Mirzi. Odigrali smo dobro protiv "prljavih" Poljaka, no gruba igra je jedini način da nas zaustave jer smo kvalitetnija momčad - rekao je nakon utakmice Pero Metličić.
- Dobio sam dosta batina, no nema veze jer smo pobijedili. Šteta zbog Ivana, no nadam se da sam ga dobro odmijenio - rekao je najbolji igrač utakmice sa sedam golova, Domagoj Duvnjak.

NE TREBA BRINUTI ZBOG BALIĆA
Liječnik reprezentacije Mladen Miškulin rekao je kako je Ivano Balić poslan u svlačionicu zbog predostrožnosti, te da njegova ozljeda nije teže prirode. Radi se o udarcu u vratni kralježak, a Ivano će najvjerojatnje nastupiti već sutra.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 22.07.2008.

    bravo pakleni!

  • apocalypsa 22.07.2008.

    Svaka čast dečkima,odlični su! Razvaljujemo u pekingu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare