To je to što me zanima!

Prekida WWE karijeru: Ronda Rousey uzima dužu pauzu...

Naime, Ronda planira u travnju odraditi posljednji meč i na neko vrijeme se oprostiti od hrvanja. Glavni razlog je taj što želi zasnovati obitelj, a uz stalna putovanja i nastupe za WWE je to skoro pa nemoguća misija...
Vidi originalni članak

Sjećate se Ronde Rousey? Već pomalo zaboravljena bivša UFC prvakinja u bantam kategoriji godinama je pomicala granice u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji te postala jedna od najuspješnijih borkinja. U svome primeu imala je ugovor od čak milijun dolara godišnje što ju je svrstalo kao najplaćeniju borkinju u povijesti, a sa svojim kvalitetama i spektakularnim borbama otvorila je put prema MMA sceni ostalim borkinjama.

Ronda je polako gubila korak za mladim motiviranim borkinjama koje su sve više imale odgovor na njezinu taktiku te je došlo vrijeme za rastanak s UFC-om, no njezina borilačka pauza nije dugo potrajala. U siječnju 2018. godine pridružila se WWE karavani i u kratkom roku postala prvakinja, no uskoro bi mogla završiti i s tom karijerom.

Naime, Ronda planira u travnju odraditi posljednji meč i na neko vrijeme se oprostiti od hrvanja. Glavni razlog je taj što želi zasnovati obitelj sa suprugom Travisom Browneom, a uz stalna putovanja i nastupe za WWE je to skoro pa nemoguća misija.

Stoga je odlučila uzeti jednu dužu pauzu, koja ipak u pitanje dovodi i njezin nastavak karijere. WWE će tako ostati bez najveće zvijezde koja im je u ovih godinu dana redovito skupljala navijače po dvoranama u želji da vide jednu od najboljih borkinja u povijesti MMA.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.01.2019.

    Moram priznat s njom tko legne stvarno je najebo.

  • 26.01.2019.

    Kad se ta uzbudi ima da da te zaljepi od zid

  • Kladjanin 26.01.2019.

    "Najveće zvijezde"

Komentiraj...
Vidi sve komentare