To je to što me zanima!

Prekinuli kapetanicu: Ma nema ekipe koja luđa je od naaaaaas!

Ovo nam toliko puno znači, za napredak rukometa, za mlađe, nove generacije. Ponosne smo. Cijelu smo domovinu digli na noge, rekla je Katarina Ježić nakon osvajanja bronce
Vidi originalni članak

Puls mi je previsok. Već smo ispisale povijest ulaskom u polufinale, ali medalja je bila tako dugi naš san, rekla je Katarina Ježić.

Kapetanica Hrvatske odigrala je nestvarno dobru utakmicu kad je bilo najpotrebnije. Vukla nas je u utakmicu za broncu u kojoj smo razbili Dansku 25-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje rukometašica

A onda su joj, pomalo tradicionalno, uletjele suigračice u kadar i počele pjevati:

- Nema ekipe koja luđa je od nas, ajmo sokolovi svi u jedan glas. Idemo, idemooo, idemo do kraja - vikale su naše rukometašice. Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovako postajete ekipa i pobjeđujete i najveće. Obožavam suigračice i zaslužili smo ovo. Ne znam što više reći - rekla je Ježić i nastavila:

- Ovo nam toliko puno znači, za napredak rukometa, za mlađe, nove generacije. Ponosne smo. Cijelu smo domovinu digli na noge, svi su nas gledali i to se nikad nije dogodilo u povijesti ženskog rukometa. Što reći nego ponosne smo.

- Prije utakmice svi smo vjerovale da možemo. Pokazale smo to svima. Srce je veliko ko kuća, ponos. Znam da ste svi ponosni. Hvala vam svima koji ste vjerovali u nas. Budite i sutra kad se vraćamo, napravite nam doček - zaključila je Ježić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JosipKnezevic_1 20.12.2020.

    Bravo i dobra zabava

  • Sport10 20.12.2020.

    Branooooooooooo...toooooooooo... čestitkeeeeeeeeee

  • no sleep 20.12.2020.

    Napokon i naša odbojka na nešto liči

Komentiraj...
Vidi sve komentare