To je to što me zanima!

Finalni meč turnira u Bolu na Braču bio prekinut zbog drona

Zidanšek je na kraju osvojila WTA challenger turnir u Bolu na Braču. Dvadesetogodišnjakinja je u finalu s 6-1, 6-3 nadigrala 68. igračicu svijeta Poljakinju Magdu Linette
Vidi originalni članak

U sjeni finalnog meča Roland Garrosa u kojem je Rafael Nadal sjajnom igrom srušio Dominica Thiema i došao do rekordnog 11. naslova, igrao se i finalni meč WTA Challenger tunira u Bolu na Braču

U njemu su snage odmjerile Slovenka Zidanšek i Poljakinja Linette. Zidanšek je na kraju osvojila turnir. Dvadesetogodišnjakinja je u finalu s 6-1, 6-3 nadigrala 68. igračicu svijeta Poljakinju Magdu Linette.

Već u prvom setu slovenska tenisačica je pokazala da je puno bolja i slavila je s uvjerljivih 6-1. 

No, osim po sjajnoj igri Slovenske tenisačice, prvi set je ostao obilježen i po kraćoj stanci koja se dogodila pred sam kraj seta, a razlog je bio - dron.

Naime, u jednom trenutku se iznad terena pojavio dron koji je vrlo vjerojatno snimao meč, a organizatori turnira su taj meč odmah prekinuli dok se dron ne makne iznad terena.  Nakon kraće stanke meč je nastavljen.

Za Zidanšek, 122. na WTA listi, to je prvi WTA naslov u karijeri. Na putu do naslova u polufinalu je svladala Hrvaticu Tenu Lukas.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pa šalim se, bokte! 10.06.2018.

    Ispravno se kaže filadendron.

  • rk10 10.06.2018.

    Vrlo važna vijest

  • 10.06.2018.

    Kog briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare