To je to što me zanima!

Prekinut štrajk: Igrači potpisali da im Zagreb ne duguje - ništa

Početkom tjedna nogometaši Zagreba pobunili su se prestankom treniranja u želji da im klub isplati plaće, no uprava ih je upozorila kako su potpisali da dugova nema
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su odbili trenirati zbog neisplaćenih plaća, no već sljedeći dan morali su se vratiti treninzima. Razlog za takav epilog štrajka u Nogometnom klubu Zagreb zaista je nevjerojatan.

Iako dugovanja uprave "pjesnika" nedvojbeno postoje, igrači su krajem prošle sezone morali potpisati izjavu kojom negiraju bilo kakva dugovanja kluba do 31. kolovoza. Inače, donosi Goal, Zagreb ne bi dobio prvoligašku licenciju.

Rasplet financijskih zavrzlama u Zagrebu uvelike ovisi o eventualnim transferima Dominika Livakovića, Filipa Krovinovića ili Gabrijela Bobana, kojima se pokušava osigurati unosni transfer u inozemstvo.

Štrajk u Kranjčevićevoj tako je završio, a da zapravo nije ni počeo, pa predsjednik Dražen Medić i trener Goran Vincetić nezadovoljne prvotimce nastavljaju pripremati za gostovanje na Parku mladeži kod Splita u petom kolu MAXtv Prve lige.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jaimojbratrobeert 07.08.2015.

    Ovaj Medić bi mogao isto vrlo brzo tamo gdje mu je puno zemljaka već bilo

  • pipolino 07.08.2015.

    I sada je Medić poštenjak, a Mamić, koji nikome ne duguje niti kune je lopov!Baš me zanima da li je isplatio plače svome sinu, a i sebi?Lopina nad lopinama, koja se drznula čak promijeniti boju kluba.Treba ga potjerati, ne samo iz kluba, nego iz grada Zagreba.

  • Lyoto 07.08.2015.

    takoder split je istri duzan za woona i blagojevica od prosle sezone i nikom nista jer najnormalnije prodaju/kupuju igrace, vodstvo ove lige je obicna sprdnja

Komentiraj...
Vidi sve komentare