To je to što me zanima!

Prekinuta utakmica: Huligani Trabzona ciglama na igrače!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Utakmica 24. kola turske lige između Trabzonspora i Fenerbahčea prekinuta je pred kraj prvog dijela. Navijači Trabzonspora gađali su igrače ciglama, bakljama i cijevima
Vidi originalni članak

Utakmica Trabzonspora i Fenerbahčea u 24. kolu turske nogometne lige prekinuta je pred kraj prvog poluvremena kod vodstva gostiju 1-0. Glavni sudac utakmice odlučio je igrače poslati u svlačionicu jer situacija na tribinama postala je opasna za život igrača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fenerbahče je poveo u 23. minuti utakmice na stadionu Hüseyin Avni Aker golom Emmanuela Emenikea. Domaćim navijačima nije se svidjela reakcija gostujućeg golmana Demirela koji je burno proslavio taj gol pa su ga gađali ciglama, upaljačima, cijevima, bakljama...

Sudac je prekinuo utakmicu i čekao da se situacija smiri. Odlučio je nastaviti susret, ali već nakon 15-ak minuta ponovno je morao prekinuti utakmicu, ovoga puta bila je to konačna odluka. Domaće navijače nisu mogli smiriti ni njihovi igrači koji su ih molili da ne bacaju predmete na teren.

Nakon što je jedan od predmeta pogodio strijelca vodećeg gola, Emenikea, sudac je poslao igrače u svlačionicu.

Fenerbahče je u derbi ušao kao vodeća momčad lige , dok je Trabzonspor na šestom mjestu sa 17 bodova manje. Da će biti problema bilo je jasno i uoči utakmice kad su domaći huligani kamenovali autobus s gostujućim igračima. Nisu pomogle ni izjave iz oba tabora uoči meča koje su samo potpirivale ionako usijanu atmosferu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DenisB_1 11.03.2014.

    Ja ne razumijem čemu takvo ponašanje na stadionima!?

  • chelseaMG 11.03.2014.

    ovo je sramota. ništa drugo nego ljudska glupost i glupost redara i ostalih nadležnih. cigle? cijevi? prestrašno.

  • LepoldMandic 11.03.2014.

    pao je ko da ga je granata pogodila

Komentiraj...
Vidi sve komentare