To je to što me zanima!

Prekipjelo mu: Kaznio igrače s 400.000 € i poslao ih na odmor

Vlasnik Olympiacosa Evangelos Marinakis potpuno je 'poludio' nakon što je njegova momčad odigrala 1-1 s Levadiakosom. Do kraja sezone ostala su četiri kola a Marinakis ih namjerava odigrati, pazite ovo, s - juniorima!
Vidi originalni članak

Nogometaši grčkog Olympiacosa poslani su na odmor - ali prisilni. Svoje loše igre dobro će zapamtiti, tim više što ih je vlasnik kluba Evangelos Marinakis "opalio po džepu" s 400 tisuća eura.

Grk, vlasnik nekoliko brodova, ali i Nottingham Foresta, rekao je tamošnjim medijima:

- Ja i navijači smo vas dovoljno tolerirali. Od danas ste na odmoru! - jasan je bio Marinakis, kojemu ovo nije prvi put da ovako kažnjava igrače. Prije tri godine, globu za loše predstave naplatio im je s čak pola milijuna eura. 

Sada je posegnuo za još drastičnijim mjerama. Umjesto dosadašnjih "zvijezda", sastavit će prvu momčad od U-20 igrača. U izjavama nije štedio kažnjene igrače:

-  Amaterski timovi žive s osnovama, vole klub i svoje navijače više od vas. Vi samo mislite na lijepe kuće i aute, uopće ne mislite na momčad - bijesan je bio glavni čovjek kluba i dodao:

- Izgradit ću Olympiacos od početka i postat će tim o kakvom sanjamo. 

Kap koja je prelila času bio je remi s desetoplasiranim Levadiakosom u subotu, a nije pomogao niti 1-1 s rivalom Panathinaikosom prije mjesec dana.

Olympiakos je bio prvak Grčke čak 44 puta, uključujući i posljednjih sedam sezona. Trenutačno su na trećem mjestu s tri boda iza AEK-a iz Atene, a do kraja prvenstva ostala su još četiri kola.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AntiMamic1 05.04.2018.

    Kakav car znaci iako ce bit drama do kraja i u borbi su za titulu on kazni igrace ovako brutalno. Po meni ovdje nije toliko stvar u rezultatu koliko o ljubavi prema klubu, postovanju dresa kojeg nose i hordi navijaca. A gazdi prekipilo tako i treba kaznit primadone.

  • duje912 03.04.2018.

    kad bi barem mi koj ismo vlasnici nogometne repke mogli tako opalit po đepu manekene koj i se šetaju 80 minuta....

  • danko1471991 03.04.2018.

    Rokov_NO1_fan ,gdje si ti to procitao da ih je trener kaznio,a jasno pise da ih je po dzepu opalio vlasnik kluba koji ih i placa te ima pravo na to...uostalom za tvoju informaciju i trener ima pravo na to jer poslije gazde kluba on je glavni u klubu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare