To je to što me zanima!

Prekrižio ih: Wenger izostavio Cesca i Nasrija za Newcastle

Engleski mediji pišu kako je Fabregasovo i Nasrijevo izostavljanje iz kadra jasan znak da će dvojac napustiti 'topnika' i prijeći u redove Barcelone, odnosno Cityja
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala krenut će u novu sezonu engleskog prvenstva koja započinje ovog vikenda znatno oslabljeni. Subotnje gostovanje kod Newcastlea propustit će četvorica prvotimaca iz prošle sezone...

Kapetana Cesca Fabregasa i Samira Nasrija menadžer Arsene Wenger uopće nije ni uvrstio među igrače koji će konkurirati za nastup, dok Jack Wilshere i Abou Diaby neće zaigrati zbog ozljeda.

Engleski mediji pišu kako je Fabregasovo i Nasrijevo izostavljanje iz kadra jasan znak da će dvojac napustiti redove "topnika" i prijeći u redove Barcelone, odnosno Manchester Cityja.

Obojica igrača ovog su ljeta bili glavne teme otočkih medija kada je u pitanju prijelazni rok i čini se da je Wenger na kraju ipak izgubio strpljenje s njima iako je ranije najavljivao da neće dopustiti odlazak svojih ponajboljih igrača.

Dobra vijest za londonski klub je što su se Theo Walcott i Thomas Vermaelen oporavili od lakših ozljeda zadobivenih u predsezoni, te bi trebali nastupiti, isto kao i Robin van Persie, za kojeg se očekuje da će u izostanku Fabregasa ponijeti kapetansku vrpcu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • AmirDuranović 13.08.2011.

    Navijam za Arsenal, i svo ovo vrijeme sam se nadao da ce Cesc ostati, ali, treba ga razumjeti, on je jedan od najboljih veznjaka na svijetu i on zeli trofeje, a i Katalonija je njegov dom, tako da bi se mu se svi navijaci trebali zahvaliti za sve sto je ucinio za ovaj klub. Hvala Cesc vole te Topnici, i uvijek si dobrodosao nazad ! CF4 <3 A za Nasrija se i dalje nadam da ce ostat, ali i on je isto tako zeljan trofeja, a ocigledno i para, samo se nadam da ce uprava Arsenal doci sebi i dat Wengeru otkaz, jer covjek definitivno upropastava klub ! :]

  • Hajduk_1 12.08.2011.

    Da decki odu u Milan bili bi pravi!

  • zephyr 12.08.2011.

    pratim dosta Arsenal i nekad sam navijao kad je jos igrao T.Henry,Pires i ta ekipa.Oni su igrali sa srcem za arsenal.Igrao je Fabregas ne kazem,da nije vec bi on odavno otisao iz Arsenala jer je najbolji igrac i to vec 4 sezona.No ovaj mladi Nasri ce se upropasiti ko sto je Barca upropastili Ibrahimovica,Henrya..Real Kaku,i tako da ne nabrajam..Paolo Maldini i Nesta jedini igraci koji su igrali bas za svoj klub..

Komentiraj...
Vidi sve komentare