To je to što me zanima!

Svetina: Nadam se da snimka neće nestati od policije do suda

Ivan Kos, Mario Branco, Marko Erceg iz Hajduka, Krešimir Antolić i Matej Škegro iz Dinama, zaradili su prekršajne prijave. Dakle, dva direktora u Dinamu, predsjednik, direktor i član NO Hajduka
Vidi originalni članak

Čelnici Hajduka i Dinama su nakon incidenta u loži završili na obavijesnom razgovoru u policiji. Sve je trajalo dva-tri sata, a doznajemo da su prekršajne prijave dobila petorica. Pušteni su iz policije oko jedan sat poslije ponoći. Među onima koji su dobili prekršajne prijave je i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Uz Kosa su tu iz Hajduka i sportski direktor Mario Branco i član NO Marko Erceg. Iz Dinama su prekršajne prijave dobili financijski direktor Matej Škegro i direktor za sigurnost Krešimir Antolić.

Tomislav Svetina javio nam se jutro nakon incidenta u loži.

- Nismo ni komentirali penal koji je sviran za Hajduk. Nakon što su izjednačili, Branco mi se unio u lice. Između nas je sjedio Saša Bjelanović. Nije bilo nikakvih udaraca, na kraju se doista nije dogodilo ništa veliko - rekao nam je Svetina i dodao:

- Ovo se u loži u Maksimiru ne može dogoditi. Takve se stvari očito događaju samo u Splitu. To se dogodilo sa Zdravkom Mamićem, taj su incident pokušali opravdati. Zatim je napadnut i predsjednik Rijeke Mišković, a sad se dogodilo i ovo. Sve se jasno vidi na policijskim snimkama. Nadam se da ta snimka samo neće nestati na putu od policije do prekršajnog suda.

Budu li pravomoćno prekršajno kažnjeni, svi oni automatski podliježu i Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Što znači i lako moguća - zabrana odlaska na utakmice!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 86

  • uvijekkontra 23.10.2017.

    20 Godina i vise hajduk unistava: Stariji znaju sto je govorio Tudman, A dolaskom Mamica i podobni politicara koji se prodali kao kurve nastao je jadni Jinamo. koji je kupio 10 prvenstava. Zvezda nije u jugi bila zasticenija od dinama u hrvatskoj. Svi to znaju. Pravda je dostizna.

  • ante_maja 22.10.2017.

    veceg ljigavca od ove svetine NEMA

  • Budni 22.10.2017.

    Dinamo ne može cijelu sezonu skupiti toliko gledatelja kao Hajduk jednu utakmicu! Pa se pitaj ako je to zbog Vas lopova ili navijača!

Komentiraj...
Vidi sve komentare