To je to što me zanima!

Prema ringu sa stilom: Conor će nositi Versaceov ogrtač

Puno toga se pisalo, puno medijske hajke odnijela su ova dva borca, sve je više-manje spremno, a sada se radi na onim najsitnijim detaljima. Poput ogrtača Conora McGregora
Vidi originalni članak

Ostalo je svega dva tjedna do najvećeg meča u povijesti borilačkih sportova! Jedini prvak u dvije kategorije UFC-a u isto vrijeme Conor McGregor i neporaženi boksački šampion Floyd Mayweather Jr. održat će nezaboravan meč 26. kolovoza u Las Vegasu.

Puno toga se pisalo, puno medijske hajke odnijela su ova dva borca, sve je više-manje spremno, a sada se radi na onim najsitnijim detaljima.

Poput ogrtača Conora McGregora u kojem će izaći u ring. Vatreni Irac će do ringa koračati sa stilom u što nikada nismo sumnjali, ali malo tko je mogao pretpostaviti da će ogrtač biti marke Versace.

I ne samo to, poklon mu je osobno poslala Donatella Versace (62), glavna dizajnerica jedne od najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • CelaviOsvetnik 12.08.2017.

    Pogledajte necu glumit nekog znalca ali po cemu je ovo najveci mec svih vremena ? Dvojica likova metar i zilet a jednom od njih je ovo prvi boksacki meč. Najveci mecevi svih vremena mogu pripasti samo teskoj kategoriji i samo to priznajem. Ove nize kategorije bi dobile degenek o svakog drugog hrvata samo da su malo spremni.

  • Shameless2 12.08.2017.

    A u povratku s ringa Hansaplast flastere....

  • deniman666 12.08.2017.

    conor nema nikakve šanse da mu je sea druge strane ringa neki anonimac a ne floyd onda možda da ovako nema teorije

Komentiraj...
Vidi sve komentare