To je to što me zanima!

Premierligaši u akciji! I Bilićev West Ham pomaže Sladorani

Od danas smo bogatiji za pet dresova, i to ne bilo kakvih, stoji na službenoj klupskoj stranici Sladorane iz Županje. Njih se sjetio Bilićev i Jurčevićev West Ham pa je tako u Slavoniju stigla lijepa donacija
Vidi originalni članak

Nakon što je engleski Middlesbrough odlučio pomoći hrvatskom niželigašu Sladorani iz Županje donacijom svog retro dresa, u akciju se uključio i West Ham kojeg vodi bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić.

U ime kluba donaciju za Slavonce poslao je pomoćni trener Nikola Jurčević, a u njoj se nalaze dresovi ponajboljih igrača poput kapetana Marka Noblea, Michaila Antonija, Manuela Lanzinija i Diafre Sakhoa. Također, tu je i trenerska majica Jurčevića.

- Od danas smo bogatiji za 5 dresova, i to ne bilo kakvih. Dresovi engleskog premierligaša West Hama. Dresove je donirao pomoćni trener West Ham United, Nikola Jurčević. Lanzini, Noble, Antonio, Sakho i sam Jurčević su također dio ovog spektakla kojeg pripremamo za dva i pol mjeseca. Da nam je netko ovako nešto spominjao, rekli bismo mu da nije čist u glavi! Veliko HVALA Nikoli! :) - stoji na službenoj Facebook stranici kluba.

Klub iz Županje u travnju će organizirati svoju drugu donatorsku večer, odnosno tombolu koja je dobitna za sve uzvanike. Na taj se način prikupljaju sredstva za izgradnju svlačionice za seniore, a odaziv na nju je sve veći i veći. 

Nakon što u proljeće 2016. Županjci na jednak način skupili dio novca za izgradnju pomoćnog terena s umjetnom travom i u 2017. su krenuli još jače! 

Čisti dokaz da su kreativnost i upornost ubojito oružje u kombinaciji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Korisničko ime1 14.02.2017.

    Što vam vlasnik Sladorane ne donira novac?

  • strmi007 13.02.2017.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • floki666 13.02.2017.

    A od Payeta ih nisu poslali??

Komentiraj...
Vidi sve komentare