To je to što me zanima!

Premiership: Nikola Kalinić asistirao u porazu Roversa

Kalinić je asistirao Robertsu u prostor kod drugog gola Blackburna koji je engleski veznjak zabio udarcem daleko izvan ruba kaznenog prostora
Vidi originalni članak

U dosad odigranim dvobojima 35. kola engleskog nogometnog prvenstva priliku za igru dobila su i dva hrvatska reprezentativca, Ivan Klasnić i Nikola Kalinić. Tako je Kalinić odigrao svih 90 minuta u porazu svog Blackburna na Ewood Parku od Evertona 3-2, dok je Klasnić odigrao drugih 45 minuta u gostujućem slavlju svog Boltona na Britanniji kod Stoke Cityja 2-1. Gubio je Blackburn na svom travnjaku u dva navrata, dva se puta uspio vratiti, ali je Australac Tim Cahill u posljednjim trenucima Evertonu donio sva tri boda. Za Blackburn su zabili Steven N'Zonzi u 69. i Jason Roberts u 81. minuti, a upravo je Kalinić asistirao Robertsu u prostor kod drugog gola Roversa koji je engleski veznjak zabio dalekometnim udarcem izvan ruba kaznenog prostora.
Klasnićev Bolton zaostajao je kod Stokea sve do posljednjih pet minuta utakmice, a jedini je gol do tog trenutka zabio Dave Kitson. Međutim, tada je na scenu stupio Matthew Taylor, te je golovima u 85. minuti iz slobodnog udarca i 88. minuti iz neposredne blizine, nakon asistencije Wladimira Weissa, donio važna tri boda Wanderersima, kojima su vrlo vjerojatno osigurali opstanak u elitnom razredu engleskog nogometa. Bolton je trenutno 14. na ljestvici s 35 osvojenih bodova, a od zone ispadanja udaljen je sedam bodova tri kola prije kraja sezone.

Premiership, 35.kolo:
Birmingham – Hull City 0-0
Blackburn – Everton 2-3
Fulham – Wolverhampton 0-0
Stoke City – Bolton 1-2
Sunderland – Burnley 2-1
Manchester City - Manchester United 0-1

Idi na 24sata

Komentari 2

  • buffon_boy 17.04.2010.

    Kalinić dominira iz utakmice u utakmicu. Danas je okrenut leđima asistirao tj. proslijedio loptu napadaču. SVE BOLJI I BOLJI!!!

  • reklakazala 17.04.2010.

    To se moglo i očekivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare