To je to što me zanima!

"Premija s tribina": Igrači Cibalije dobili 10.000 kuna

Dvojica navijača vinkovačke Cibalije, Augustin Filipović i Marijan Novoselac nakon pobjede nad Lokomotivom dali su igračima kluba 10.000 kuna
Vidi originalni članak

U prošlom kolu HNL-a vinkovačka Cibalija na svom je terenu pobijedila Lokomotivu potvrdivši sjajnu formu i u nastavku prvenstva. Cibalija je na drugom mjestu i definitivno su pravo osvježenje ove sezone. Dobre igre nisu promakle niti navijačima Cibalije koji svoj klub bodre iz petnih žila. Osim bučne podrške, dvojica navijača  odlučila su i novčano nagraditi nogometaše. Augustin Filipović Gusta i Marijan Novoselac premirali su svlačionicu Cibalije sa 10.000 kuna, pišu SN.
- Volimo nogomet, volimo Cibaliju i ove sezone uživamo kao nikad. Ovim smo potezom željeli dati do znanja dečkima da njihove igre i rezultati ne prolaze nezapaženo. Imamo tu sreću da možemo nagraditi igrače i pokojom kunom, ne i zadnji put - kazao je Augustin Filipović, privatni poduzetnik iz Županje.
Marijan Novoselac osim Cibalije, vatreno prati i hrvatsku nogometnu reprezentaciju i pritom ne propušta niti jedan susret Vatrenih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • barkley 16.03.2010.

    neš ti navijača.....glupost

  • boys 16.03.2010.

    ja svojima nedam,preplačeni su sa hnl...

  • boys 16.03.2010.

    a jake ti podrške

Komentiraj...
Vidi sve komentare