To je to što me zanima!

Premijer N. Zelanda: Beckham je lijep dečko i glup kao gov...

Novozelandski premijer John Key pohvalio se pred školarcima kako se družio s engleskom nogometnom ikonom. Rekao je kako je ljubazan i lijep dečko, ali glup
Vidi originalni članak

Premijer Novog Zelanda John Key gostovao je u školi u Dunedinu. U razgovoru sa školarcima  prisjetio se gostovanja Davida Beckhama na Novom Zelandu. Bilo je to prije četiri godine kada je Becks sa svojim Los Angeles Galaxyjem odigrao humanitarnu utakmicu protiv zvijezda Oceanije. 

Engleska nogometna ikona tada se družio i s premijerovim sinom. No čini se kako na premijera nije ostavio pretjerano dobar dojam. 

- S mojim sinom družio se 45 minuta. David je lijep dečko i vrlo je ljubazan, ali glup je kao gov… - pokušao se, prema tvrdnji Radio New Zealanda, našaliti novozelandski premijer.

Iz ureda premijera su zasad odbili komentirati ovaj slučaj, a nije se još oglasio ni prozvani David Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_129676 04.11.2012.

    DB7 je savršen primjer kako bi se trebala ponašati superzvijezda !

  • kozaribok 03.11.2012.

    A ova izjava premijera dovoljno govori o njemu samome

  • gladijator 03.11.2012.

    Sir David Beckham je pametan, zgodan, igračina, veliki čovjek i humanitarac! To da je pametan govori njegov saldo na računu, kakav taj kvazi političar nikada neće imati! Pa ko je tu glup kao g......., Beks ili premjer?! Iskompleksirani sin i još iskompleksiraniji otac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare